2015-12-16 09:54:58
Φωτογραφία για Δείτε τι αλλάζει στην Υγεία με το νομοσχέδιο του υπ.Υγείας για γιατρούς, εφημερίες, νοσοκομεία!
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ηealth Report.gr

Σχεδόν ένα ολόκληρο νομοσχέδιο του υπουργείο Υγείας περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης με θέμα: «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις». Πρόκειται για το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στη βουλή προκειμένου να ισορροπήσει τα σκληρά μέτρα από το 2ο πακέτο των προαπαιτούμενων.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας είχε αποκαλύψει στο σύνολό του το HealthReport.gr και είχε δημοσιεύσει βήμα προς βήμα όλες τις αλλαγές στην Υγεία.

Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει καταρχάς αλλαγές για τους ανασφάλιστους,καθώς τους παραχωρείται δωρεάν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Διαβάστε αναλυτικά τι είχε αποκαλύψει από το νομοσχέδιο το HealthReport.gr: «Έρχεται δωρεάν περίθαλψη για ανασφάλιστους! Ποιοι δικαιούνται δωρεάν φάρμακα και νοσηλεία».

Παράλληλα το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει διατάξεις του υπουργείου Υγείας αποκαθιστά και τους γιατρούς του ΠΕΔΥ, καθώς τους εξισώνει βαθμολογικά και μισθολογικά με τους γιατρούς του ΕΣΥ. Δείτε το ρεπορτάζ του HealthReport.gr που είχε αποκαλύψει όλη τη διάταξη για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ. «Δείτε τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπ.Υγείας για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ!»


Παράλληλα το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση προβλέπει και τη δυνατότητα μετακίνησης των γιατρών του ΕΣΥ σε μονάδες που παρουσιάζουν ελλείψεις. Οι μετακινήσεις αυτές βέβαια δεν μπορούν να ξεπερνούν τους 6 μήνες στο σύνολο της υπηρεσίας ενός γιατρού.

Διαβάστε τι έγραφε το HealthReport.gr πριν λίγες ημέρες όταν έφερε στη δημοσιότητα αποκλειστικά το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας: «Πως θα γίνονται οι αποσπάσεις των γιατρών στο ΕΣΥ! Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις».

Αλλαγές θα υπάρξουν και στις εφημερίες. Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει στο ρεπορτάζ που είχαμε παρουσιάσει: «Τι αλλάζει στις εφημερίες των γιατρών! Όλες οι λεπτομέρειες του νέου νομοσχεδίου».

Δίνονται όμως και κίνητρα για τους γιατρούς που θα επιλέξουν να υπηρετήσουν σε άγονες περιοχές. Όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ στο ρεπορτάζ που είχε παρουσιάσει το HealthReport.gr: «Νέα κίνητρα στους γιατρούς για τις άγονες περιοχές! Όλες οι αλλαγές του νομοσχεδίου του υπ.Υγείας»

Όμως το πολυνομοσχέδιο που περιέχει διατάξεις του υπουργείου Υγείας έχει και αλλαγές στις λίστες των χειρουργείων. Πως θα καταπολεμηθούν τα …βαλιτσάκια στο ΕΣΥ με τους πελάτες δείτε εδώ τι έγραψε το HealthReport.gr : «Τέλος στα χειρουργεία-ρουσφέτια στο ΕΣΥ! Έρχονται αυστηρές λίστες αναμονής».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ