2015-12-16 11:45:26
Φωτογραφία για ΚΙΝΗΣΗ... ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΑΒΡΑΑΜ;
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2014, λόγω της κόντρας του με τον Μίτσελ, έπαιξε για ένα εξάμηνο στην Τουρκία και τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται στην Κίνα.

Την περασμένη Κυριακή μάλιστα, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό βρέθηκε στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και είδε τον αγώνα παρέα με τον Γιάννη Μανιάτη (δείτε το σχετικό θέμα και φωτογραφίες ΕΔΩ).

Στα 31 του χρόνια ο Έλληνας στόπερ θέλει να φύγει από την Κίνα και να επιστρέψει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και σημερινά δημοσιεύματα τον φέρνουν να είναι σε συζητήσεις με τον... Ολυμπιακό! 

Ο παίκτης αναδείχθηκε και ανέβασε την αξία του στον Ολυμπιακό, πρόσφερε πολλά στην ομάδα και δέθηκε με τον κόσμο, αν και η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που έφυγε από τον Ολυμπιακό την τελευταία μέρα των μεταγραφών είχε... "χαλάσει" αρκετούς. 

Για τον Αβραάμ θα ήταν το... ιδανικό να κλείσει την καριέρα στην ομάδα που έζησε μεγάλες στιγμές και σήκωσε τρόπαια, αλλά η απόφαση θα παρθεί από τον Μάρκο Σίλβα που έχει αρκετούς στόπερ αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του (Σιόβα, Ντα Κόστα, Μποτία, Βούρο, Γούτα, Αυλωνίτη) , αν και για τον τελευταίο δείχνει να έχει παρθεί η απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ