2015-12-16 14:44:35
Φωτογραφία για Η αλητεία των τραπεζών στην δίκη μου περίπτωση της Πειραιώς
Αγαπητό Tromaktiko,

Kαλοκαίρι και μπλοκάρουμε όλοι λόγω capital controls... Δεν μπορούμε να πάρουμε πάνω από 60 ευρώ, ψάχνουμε λύσεις και έτσι για να πληρώσω το στεγαστικό μου δάνειο πάω στην λύση μεταφορά μέσω ebanking από τράπεζα σε τράπεζα.

Σοκάρομαι διότι δεν το είχα ψάξει καθώς η μία τράπεζα με χρέωσε 1 ευρώ η άλλη 4 και έτσι χρεώθηκα νταβατζιλίκι 5 ευρώ.

Παίρνω τηλέφωνο την Πειραιώς τους ζήτω να μου βρουν λύση τους στέλνω email η απάντηση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μία σιωπηρή όμως ανοχή θα υπάρξει μου είπαν.

Σημειώνω ότι κάνοντας το σ...ό παξιμάδι στερώντας από οικογένεια, καταφέρνω με χίλια ζόρια να πληρώσω το δάνειο αφού με την βοήθεια του Θεού έχω ακόμη δουλεία σε αντίθεση με πολλούς συμπατριώτες μου που δεν έχουν και προσεύχομαι για αυτούς να βρουν δουλεία και να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειες τους και να έχουν υγεία .

Ήμουν τυχερός γιατί πληρωνόμουν πριν το Σάββατο μέχρι τώρα οπότε μπορούσα να βγάζω δυο φορές οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα.


Αυτό τον μήνα έτυχε να γίνει το απροσδόκητο έτσι μπόρεσα να βγάλω 420 από τα οποία κράτησα 200 για να ψωνίσω για τα προς το ζην να πληρώσω και κάτι ψηλά που χρωστούσα σε φίλο που είχα δανειστεί (60 ευρώ) έβαλα λοιπόν 220 στην Πειραιώς και έλειπαν άλλα 80 μπόρεσα και τα έβαλα το Σάββατο 5/12/15 καθώς κάθε Σάββατο αλλάζει η βδομάδα.

Σήμερα λοιπόν μετά από 7 χρονιά που δεν είχα καθυστερήσει ούτε μία ήμερα το δάνειο μου ήρθε χαρτί για τα 80 ευρώ που έβαλα 5 ήμερες αργότερα από την Πειραιώς.

Τους πήρα και ούρλιαζα, όχι στον υπάλληλο που δεν μου φταίει, άλλα στην αλητεία.

Όταν έχεις εκατοντάδες χιλιάδες κόκκινα δάνεια από τα οποία μπορεί να μην πάρεις φράγκο ποτέ, όταν πολλοί συμπατριώτες μας έχουν μπει στον νομό Κατσέλη, όταν, όταν, όταν, όταν υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν μαύρα φαίνονται άνεργοι μπαίνουν στον νομό Κατσέλη δεν πληρώνουν φράγκο έχουν μονό την α κατοικία και παίρνουν δικάσιμο 2020 κα, οπού και πάλι οι τράπεζες θα πάρουν το τρίτο το μακρύτερο, αφού από τον μη έχοντα τι να πάρεις; Τι κάνει η Πειραιώς;

Στέλνει ειδοποιητήριο σε αυτούς που πληρώνουν χρονιά τώρα το δάνειο και αυτό το μήνα μετά από χρονιά καθυστέρησαν τα 80 ευρώ από τα 300 για 5 ήμερες λόγω capital controls.

Aλητεία και μονό άλλα όταν το ίδιο το κράτος οι υπουργοί κάνουν πλάτες όταν δεν ασχολούνται με τις χρεώσεις των τραπεζών την αλητεία των επιτοκίων στο υποχρεωτικό πλέον πλαστικό χρήμα όταν σε όλη την Ευρώπη τα επιτόκια είναι 1.5 ευρώ ποίος θα μας σώσει;

Τέλειωσα την τηλεφωνική μου συζήτηση ρωτώντας τον υπάλληλο ...όταν όλοι ασχολείστε τράπεζες, κράτος, τρόικα, με λύση για τα κόκκινα δάνεια τι κάνουν οι τράπεζες για να τιμήσουν αυτούς που είναι καλοπληρωτές, αυτούς που πληρώνουν, του είπα δε αφού καταγράφεται η συζήτηση δεν πρέπει αντί να τους στέλνετε επιστολές για καθυστέρηση 5 ήμερων 80 ευρώ μήπως θα έπρεπε να βρείτε ένα τρόπο να τους επιβραβεύσετε; Γέλασε και κλείσαμε το τηλέφωνο .

Η πικρία μου μεγάλη η αγανάκτηση η οργή όταν ξέρω ότι πολλοί προσπαθούν να είναι συνεπείς και όταν ξέρω από τον περίγυρο μου ανθρώπους που δουλεύουν, άλλα μαύρα έχουν ένα σωρό χρέη μπήκαν στον νομό Μπαταξή Κατσέλη (όχι όλοι άλλα τον εκμεταλλεύτηκαν και λαμογια αρκετά όπως όλοι παραδέχονται και το κράτος αδυνατεί να εντοπίσει ) έχουν δικαστήριο το 2022 κάνουν ζωαρα μη πληρώνοντας τίποτα χρονιά τώρα και έμενα που καθυστέρησα μετά από τόσα χρονιά λόγω capital controls 80 ευρώ από τα 300 για 5 ήμερες μου έστειλαν και προειδοποίηση;

Τόση αλητεία;

Και το κράτος;

Μήπως να τα παρατήσω και να γίνω ένας από τους πολλούς με κόκκινο δάνειο;

Έτσι κι αλλιώς μία κατοικία και τίποτα άλλο στο όνομα μου δεν έχω, για να μην νιώθω και μα....ς όπως ένιωσα σήμερα!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ