2015-12-17 07:26:14
Φωτογραφία για Μετά την economy class θέση στα αεροπλάνα έρχεται η last class
Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες έχουν λανσάρει τελευταία τα εισιτήρια "last class" ή αλλιώς της τελευταίας θέσης, που είναι πιο οικονομικά και από αυτά της "economy class" Ορισμένες από τις θέσεις της «last class» μπορεί να είναι δίπλα στην τουαλέτα ή στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, ενώ κάποιες μπορεί να είναι κοινές και με τις «οικονομικές θέσεις» αλλά οι πελάτες λαμβάνουν λιγότερες υπηρεσίες εν ώρα πτήσης και λιγότερη ευελιξία, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

Οι πελάτες που κλείνουν θέσεις στην «last class» δεν μπορούν να αλλάξουν την κράτησή τους χωρίς έξτρα χρέωση, να πάρουν επιστροφή ή να επιλέξουν την θέση τους εκ των προτέρων. Μπορούν ακόμη και να δώσουν έναν διαφορετικό αριθμό κλήσης για βοήθεια σε όσους πληρώνουν περισσότερα.

Αυτά τα μειωμένα εισιτήρια έχουν εν μέρει εισαχθεί προκειμένου να ανταγωνιστούν τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως η Ryanair και η EasyJet, που ουσιαστικά δεν παρέχουν πολυτέλειες.

Η British Airways έχει ήδη αρχίσει να προσφέρει εισιτήρια «χωρίς πολυτέλειες» στους πελάτες που έχουν μόνο χειραποσκευές.

Η Delta Airlines προσφέρει ένα παρόμοιο εισιτήριο – «basic economy» που δεν επιτρέπει τις επιστροφές ή την αναβάθμιση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ