2015-12-17 13:44:17
Φωτογραφία για Απίστευτο! Τους έδεσαν και τους άφησαν να τους βρει η αστυνομία. Έτσι συνελήφθησαν άτομα από καρτέλ ναρκωτικών...
Πέντε μέλη του διαβόητου καρτέλ ναρκωτικών Nuevo Cartel de Juarez συνέλαβε- έκπληκτη- η αστυνομία στην πόλη Cuauhtemoc στο Μεξικό. Έκπληκτη γιατί τους βρήκε δεμένους σε φανοστάτη!   Τους πέντε- που θεωρούνται ύποπτοι για το φόνο ταξιτζή στις αρχές της εβδομάδας- εντόπισαν πρώτα οι περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.   Όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, οι πέντε ήταν φιμωμένοι, είχαν δεμένα μάτια και τους είχαν δέσει με σχοινί και ταινία στη λάμπα.  

Σε έναν από τους πέντε είχαν κολλήσει και μια «πινακίδα» που έδειχνε πως ανήκαν στο εν λόγω καρτέλ.   Οι αρχές προσπαθούν τώρα να καταλάβουν ποιοι τους έπιασαν και εάν πρόκειται για μέλη αντίπαλου καρτέλ ή ίσως και του δικού της.   Η συμμορία έχει έδρα στη Ciudad Juarez, στα σύνορα με τος ΗΠΑ, η οποία θεωρείται μια από τις πιο επικίνδυνες πόλεις στο Μεξικό ακριβώς λόγω της δράσης των καρτέλ ναρκωτικών.   Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι πέντε άνδρες ήταν σοκαρισμένοι αλλά σώοι.   Το καρτέλ Nuevo Cartel de Juarez εκτιμάται πως έχει κέρδη 200 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα- το 1% από τα οποία πηγαίνουν σε δωροδοκίες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ