2015-12-17 15:21:16
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΡΝΑΝΙ...
Οι τελευταίες αποφάσεις του Μάρκο Σίλβα να αφήσει εκτός αποστολής τον Ερνάνι ήταν το... σημάδι για το επερχόμενο τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Ο Ερνάνι αποκτήθηκε το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, αλλά δεν κατάφερε να δείξει ότι άξιζε να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα των ερυθρόλευκων. Έπαιξε βασικός μόλις σε τέσσερα ματς, καλή εμφάνιση έκανε μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά, ενώ και η συμπεριφορά του σε προπονήσεις και αγώνες ήταν... μακριά από αυτό που επιθυμούν στον Ολυμπιακό.

Στην Πορτογαλία έγραψαν από χτες ότι ο 24χρονος επιθετικός επιστρέφει άμεσα στην Πόρτο, η οποία θα κοιτάξει να τον δώσει ξανά δανεικό αφού δύσκολα μπορεί να βρει θέση στο ρόστερ της, όπως σας ενημερώσαμε.

Εφόσον οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Ερνάνι, τότε ελευθερώνεται ακόμα μία θέση στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας, την οποία όπως όλα δείχνουν θα πάρει ο Ντουρμάζ.

Αυτή μάλιστα, ίσως είναι και η μοναδική αλλαγή, καθώς ο Πουλίδο επίσης δεν υπολογίζεται, ενώ στη λίστα είναι και οι Μανιάτης, Μπουχαλάκης που δεν μπόρεσαν λόγω των τραυματισμών τους να βοηθήσουν καθόλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ