2015-12-18 12:12:21
Φωτογραφία για Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΦΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΜΟΥΣ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! *BINTEO*
Xωρίς να τον απασχολεί τι κάνουν οι... άλλοι, αφού έχει καπαρώσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση στον όμιλό του, με μόλις μία ήττα και αυτή στην παράταση (με την Λαμποράλ στην Ισπανία), ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και κόντρα στην Εφές (21:45, ΕΡΤ) των Ίβκοβιτς, Αγγέλου και... Ντάνστον προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και στη συνέχεια να μάθει τον όμιλό του στο ΤΟΡ 16.

Ο αγώνας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τον σίγουρα πρώτο στον όμιλό του Ολυμπιακό, ο οποίος ήδη γνωρίζει τους πρώτους αντιπάλους του στον έκτο όμιλο του Top 16 : Ρεάλ, Χίμκι, Μπάμπεργκ, Ζαλγκίρις, ο ηττημένος του Λοκομοτίβ-Μπαρτσελόνα, ο νικητής Ουνικάχα-ΤΣΣΚΑ και Λαμποράλ ή Εφές θα βρεθούν ξανά στον «ερυθρόλευκο» δρόμο.

Αν νικήσει σήμερα ο Ολυμπιακός την Εφές θα την ξαναβρεί μπροστά του στο ΤΟΡ 16, ενώ αν χάσει θα συναντηθεί με την Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση, με την Εφές να πηγαίνει στον όμιλο του Παναθηναϊκού. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει τον Λοτζέσκι λόγω θλάσης, τον ανέτοιμο και πάλι Σπανούλη, αλλά και τον Αγραβάνη που έχει μία κάκωση στο γόνατο.

Κανονικά θ'αγωνιστεί ο Χάκετ που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από πυρετό, ενώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Σον Τζέιμς.

Θυμηθείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως έφυγε νικητής από την Πόλη ο Ολυμπιακός με 87-91 επί της Εφές στην παράταση, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ