2015-12-18 15:01:13
Φωτογραφία για Κλόκοβα: Κανονικά οι εργασίες στα τούνελ
Βίντεο ντοκουμέντο με πλάνα μέσα από τα τούνελ και την τοποθέτηση...  κ. Σωτήρη Τσέλλου Γεωλόγου βάζει τέλος στις φήμες περί επικίνδυνης σπηλιάς που βγήκε στο φως η οποία μπορεί να σχετίζεται και με ηφαίστειο της Κλόκοβας. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά από την περίοδο όπου τα γεωτρύπανα έπαιρναν δείγματα του υπεδάφους και συγχρόνως χαρτογραφούσαν την περιοχή ελέγχοντας με κάθε λεπτομέρεια οτιδήποτε. Αυτό που είχαμε αναφέρει εξ’ αρχής και αποτελούσε πληροφορίες από τους ειδικούς .

Τις τελευταίες ημέρες μετά το τελευταίο ρεπορτάζ που κάναμε στις σήραγγες της Παλιοβούνας ή Κλόκοβας, οι άνθρωποι της κατασκευάστριας εταιρίας με τις συνεχόμενες ανατινάξεις και την συνεχή πρόοδο έφτασαν μπροστά σε διασταύρωση δύο ρηγμάτων ή κενών μέσα στο υπέδαφος , τα οποία όπως λέει στο βίντεο που ακολουθεί ο Γεωλόγος κ. Τσέλλος ήταν χαρτογραφημένα και ήταν γνωστά στους ανθρώπους της εταιρίας, η οποία έχει δουλέψει εντατικά και ξεπερνά πάρα πολύ εύκολα τέτοιους είδους εμπόδια. Το πρωί της Πέμπτης 17/12 επισκεφτήκαμε ξανά τις σήραγγες και καταγράψαμε την κατάσταση των τούνελ μετά τις φήμες περί προβλήματος και επικινδυνότητας των σηράγγων. Τελικά δεν ήταν τίποτα το έργο προχωρά κανονικά χωρίς εμπόδια και αυτή την στιγμή έχει φτάσει συνολικά και από τις δύο πλευρές στα 1500 μέτρα.

Δείτε ακόμη μια φορά ΝΕΑ αποκλειστικά πλάνα μέσα από τις σήραγγες της Κλόκοβας αυτή την φορά με την περιγραφή του έργου από τον Γεωλόγο κ. Σωτήρη Τσέλο.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ