2015-12-18 17:52:34
Φωτογραφία για Τώρα και η Wind με δίκτυο 4G  για μεγάλες ταχύτητες στο κινητό σας
Η WIND αναπτύσσει συνεχώς το Δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα φέρνοντας μια απίστευτα βελτιωμένη 4G εμπειρία και ότι πιο νέο από πλευράς τεχνολογιών και υποδομής! Για να έχεις τη δυνατότητα να μοιράζεσαι όλες τις μικρές ή μεγάλες στιγμές σου με απίστευτες ταχύτητες 4G.

Το Νέο 4G Δίκτυο της WIND σου προσφέρει:Αδιάλειπτο Video Streaming.Υψηλής ποιότητας multimedia εφαρμογές όπως Video Call και Video Conference.Ταχύτατο uploading & sharing στα αγαπημένα σου Social Media.Άμεσο downloading της αγαπημένης σου ταινίας ή/και μουσικής στη στιγμή!High Definition videos στο ΥouΤube χωρίς να "κολλάνε”.Εύκολη και γρήγορη λήψη και αποστολή μεγάλων αρχείων στο e-mail σου.Άνετη επικοινωνία μέσω Skype χωρίς διακοπές και διαλείψεις.Ακόμα πιο γρήγορο σερφάρισμα! Προς το παρόν το νέο δίκτυο είναι διαθέσιμο για Αττική, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησος, Ιόνιο, Κυκλάδες, Χαλκιδική, Κρήτη και σταδιακά θα επεκτείνεται και στην υπόλοιπη χώρα.


Η πληθυσμιακή κάλυψη 4G θα αγγίξει το 80% εντός του 2016.Εισαγωγή της τεχνολογίας 4G+ με την οποία οι ταχύτητες πλησιάζουν τα 300 Mbps.Η κάλυψη 4G+ θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 70 περιοχές εντός του 2016.  Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση.

Πελάτες Συμβολαίου / ΚαρτοΣυνδεσης: Η πλειοψηφία των καρτών SIM υποστηρίζουν το 4G δίκτυο. (όλες οι SIM περίπου από το 2004 και μετά υποστηρίζουν 4G δίκτυο ενώ οι πιο παλιές θα χρειαστούν αντικατάσταση η οποία θα γίνεται με χρέωση). Πρόγραμμα πελατών συμβολαίου

Όλα τα προγράμματα με ενσωματωμένα DATA & όλα τα προγράμματα Mobile Broadband είναι αυτόματα ενεργοποιημένα και δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ