2015-12-18 19:54:31
Φωτογραφία για ΠΙΑΤΣΑ : Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 18:00 για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν σε ακόμα μία νίκη φυσικά προκειμένου να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουν μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουν.

Μιλώντας από εκεί και πέρα στο osfp.gr ο προπονητής του Θρύλου, Ρομπέρτο Πιάτσα, ανέφερε πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και πως θα στοχεύσει φυσικά μόνο στη νίκη.

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση τόσο σε αγωνιστικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο. Τα παιδιά ξέρουν ακριβώς ότι τους περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Και ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, είδα τα τρία τελευταία τους παιχνίδια με τον νέο προπονητή και η ομάδα τους έχει αλλάξει πολύ στον τρόπο που αγωνίζεται στο γήπεδο. Προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Νόλικο και περιμένω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Περιμένω να παίξουμε στο δικό μας υψηλό επίπεδο και εφόσον συμβεί αυτό θα έρθει και το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ