2015-12-18 21:40:10
Φωτογραφία για Γρηγορίου: Αν ο Τσιμίκας συνεχίσει να δουλεύει, θα μιλάμε για τον νέο Γεωργάτο
Ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στον... ΣπορFm 94,6 και στην εκπομπή «Pick & Goal» με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια, για:

-τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιμίκα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Πανσερραϊκό: «Ο πρώτος που είχε διορατικότητα και πλήρωσε σε τοπικό πρωτάθλημα και αγόρασε αυτόν και τον αδερφό του ήταν ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Γιατί το ίδιο καλός είναι και ο αδερφός του. Τον είχα δει σε ομάδα Κ-19 και θυμάμαι ότι έπαιζε ως περιφερειακός επιθετικός. Ήταν αρκετά καλός Επειδή προέρχεται από λαϊκή οικογένεια είναι ένα παιδί που ξέρει να δουλεύει. Πιστεύω ότι μπορεί να αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για εμάς τους προπονητές είναι επικίνδυνο να στρέφονται ξαφνικά τα φώτα επάνω σε ένα παιδί. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει παιχνίδια. Πρέπει να ανέβει στο επίπεδο των επαγγελματιών και να αρχίσει να δουλεύει μαζί τους. Καλά κάνει ο συνάδελφός που έχει αρχίσει και τον χρησιμοποιεί. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να δώσει ευκαιρίες σε τέτοια παιδιά. Πιστεύω ότι εάν συνεχίσει να δουλεύει, θα μιλάμε για τον νέο Γεωργάτο».


-τον Ατρόμητο και το τι έφταιξε και ήρθε το «διαζύγιο»: «Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση ακόμη και τώρα τι έγινε και τι έφταιξε. Θα μείνω στις λεπτομέρειες. Υπήρξαν μικρά περιστατικά σε κάθε παιχνίδι που έφεραν τις ήττες. Σιγά-σιγά αυτό επηρεάζει αρνητικά και την ψυχολογία... Αν και βέβαια ξεκινήσαμε καλά στην Ευρώπη».

-τα στοιχεία που κάνουν τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης να ξεχωρίζουν από τις άλλες ομάδες και να μπορούν να κοντράρουν τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες: «Έχουν ειδική φιλοσοφία. Έχουν ενταχθεί στη λίστα με τις μεγάλες ομάδες. Κατά διαστήματα προσπαθούν και παίζουν καλό ποδόσφαιρο γιατί απλώς δεν έχουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ