2015-12-19 00:22:20
Φωτογραφία για «22 εκ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ... ΠΟΥΛΙΔΟ!»
Ο Πουλίδο φέρεται να βρίσκεται εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα και ο ισχυρός άνδρας της Τσίβας κάνει λόγο για συμφωνία με τον παίκτη, αλλά και εμπόδιο... 22 εκατ. δολάρια.

Ο Αλαν Πουλίδο δεν φέρεται να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του στον Ολυμπιακό, με την Τσίβας να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Ιγκέρα μίλησε για συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό, αλλά και ελληνικό εμπόδιο... 22 εκατ. δολαρίων!

«Υπάρχει ένα θέμα με το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό και την συνιδιοκτησία με τον Λεβαδειακό κι αυτό ανεβάζει την τιμή του στα... 22 εκατ. κι αυτό είναι κάτι... ανόητο για το Μεξικανικό ποδόσφαιρο. Εχω μιλήσει μαζί του και είναι ξεκάθαρο πως θέλει να έρθει, η στάση των ελληνικών ομάδων είναι σεβαστή, αλλά υπερβολική! Το μόνο που καταφέρνουν είναι να βάζουν φρένο στην καριέρα του Αλαν. Θέλει να έρθει, αλλά δεν μπορεί να μπλέξει ξανά με νομικά προβλήματα» κατέληξε με δηλώσεις του στη «record.com.mx».

Βέβαια, τα 22 εκατ. δολάρια που αναφέρει ο Ιγκέρα είναι εκτός... πραγματικότητας, ωστόσο πολύ δύσκολα βγαίνει άκρη με τους... μπερδεμένους Μεξικάνους!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ