2015-12-19 07:06:17
Φωτογραφία για Βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Δράμας
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του μουσείου της... Ακρόπολης, βραβεύτηκε στις 16/12/2015 ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, από τον οργανισμό QualityNet Foundation.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 170 πρωτοβουλίες και δράσεις ιδιωτικών και δημοσίων φορέων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Τα βραβεία Bravo Sustainability Awards από την ίδρυσή τους το 2010 μέχρι σήμερα δε στοχεύουν απλά στην ανάδειξη νικητών, αλλά κυρίως στην προώθηση ενός διαλόγου με ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εταίρων, οι οποίοι διαμορφώνουν τις τάσεις στη χώρα μας, προωθώντας παράλληλα τα μηνύματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας η επιλογή της από τον οργανισμό Bravo Sustainability Awards δήλωσε ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Και η τιμή είναι μεγαλύτερη γιατί η βράβευση αυτή προέκυψε μετά από διαδικασία διαλόγου με 120 Κοινωνικούς Εταίρους και με τη συμμετοχή 4.686 Ενεργών πολιτών." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ