2015-12-19 15:24:05
Φωτογραφία για Το σύμφωνο συμβίωσης και η επίθεση κατά της κοινωνίας
Η πολιτική που ακολουθεί και αυτή η συγκυβέρνηση βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση με τις προηγούμενες. Αφού συντελεστεί ολόκληρη η προετοιμασία που συνοδεύεται από μια σειρά στημένων συζητήσεων και δημοσιευμάτων τότε κρίνεται ως κατάλληλος ο χρόνος να έρθει η νομοθετική πρωτοβουλία. Η Ελληνική οικογένεια το κύτταρο μέσα από το τρόπο επιβίωσε το έθνος, δοκιμάζεται με πολλούς τρόπους. Τώρα, μια νέα μορφή νομικής, διοικητικής και θεσμικής "τομής" έρχεται να πλήξει τον ίδιο στόχο.

Η προώθηση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια που εμφανίζεται ως πρόοδος και μηχανισμός επίλυσης προβλημάτων του αναχρονισμού, δεν είναι παρά μια ακόμα αρνητική εξέλιξη σε μια προβληματική κοινωνία. Σήμερα ο κάθε άνθρωπος μπορεί να δώσει την περιουσία του όπου επιθυμεί άρα η μόνη επίλυση έχει να κάνει με φορολογικές επιπτώσεις αφού κατά το σύμφωνο θα αναγνωρίζεται η σχέση συμβίωσης. Περισσότερο από όλα είναι μια επιβεβαίωση της νομιμότητας αυτής της σχέσης και η απαρχή για την τεκνοθεσία που αποτελεί μια ακόμα τραγική εξέλιξη, την οποία επίμονα επιδιώκουν τα παράκεντρα των οργανώσεων που διεθνώς δραστηριοποιούνται.


Η υπερψήφιση του νομοθετικού πλαισίου εκτός από την κυβερνητική κοινοβουλευτική ομάδα από το Ποτάμι, την Δημοκρατική Συμπαράταξη και την Ένωση Κεντρώων, υποδηλώνει σε πόσο βάθος έχουν εκφυλιστεί, η κοινωνία και οι εκπρόσωποί της με πρώτη ως συνήθως την αριστερά.

Αυτές οι νομοθετικές πρωτοβουλίες ούτε τυχαίες είναι, ούτε αποκομμένες από την συνολική προσπάθεια επικράτηση της νέας τάξης των διεθνιστών που στο όνομα του αμφίβολου δικαιωματισμού των μειονοτήτων καταστρέφουν την παράδοση, τον κοινωνικό ιστό, το ίδιο το μελλον.

Το Εθνικό Μέτωπο ζητά την πλήρη συνειδητοποίηση των Ελλήνων απέναντι στο ζήτημα και την παρρησία στην αντιμετώπισή της. Μην διστάζετε να επικρίνετε το προφανές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ