2015-12-19 19:23:12
Φωτογραφία για Τί κοινό έχει ο Φρανσουά Ολάντ με τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Τζένιφερ Λόρενς;
Τί κοινό έχει ο Φρανσουά Ολάντ με την Τζένιφερ Λόρενς, τη Σιένα Μίλερ και τον Τζάστιν Μπίμπερ; Σύμφωνα με τους Financial Times, ο Γάλλος πρόεδρος βρίσκεται ...ανάμεσα στους πιο καλοντυμένους ανθρώπους στον πλανήτη για το 2015. Πράγματι, ο Ολάντ φιγουράρει στην λίστα των πιο καλοντυμένων δίπλα σε διάσημους ηθοποιούς όπως η Σιένα Μίλερ, η Τζένιφερ Λόρενς, η Λέα Σεϊντού και δίπλα σε γνωστούς τραγουδιστές, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ. Επίσης, στη λίστα είναι η Χίλαρι Κλίντον και ο πρίγκιπας Χάρι.

Οι Γάλλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την έκπληξή τους για την απροσδόκητη επιλογή του προέδρου τους και την απέδωσαν, μάλλον, στο βρετανικό φλεγματικό χιούμορ. Γιατί αυτό; Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien αναφέρει ότι, από το 2012, που ο Φρανσουά Ολάντ ανέλαβε τα ηνία της χώρας στις συνολικά 1.775 επίσημες εμφανίσεις του, στις 846 είχε δέσει την γραβάτα του στραβά!

Όμως, η δημοσιογράφος Jo Ellison, που υπογράφει το σχετικό άρθρο στους Financial Times, δικαιολογεί την επιλογή του Φρανσουά Ολάντ ανάμεσα στους πιο καλοντυμένους για το 2015. Η ίδια τονίζει ότι ο Ολάντ το τελευταίο διάστημα προσέχει την εμφάνισή του και έχει άνεση στις εμφανίσεις του ενώ συνδυάζει άψογα τα καλοραμμένα κοστούμια του με όμορφα πουκάμισα και με τις ανάλογες γραβάτες.


Η δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στην ολονύχτια Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα τον Ιούλιο και στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι ο Φρανσουά Ολάντ ήταν πάντα άψογος ενδυματολογικά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ