2015-12-19 20:34:10
Φωτογραφία για ΤΡΕΛΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 ΣΕΤ!
Ο φετινός Ολυμπιακός είναι διαφορετικός και... φάνηκε στην Πυλαία. Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας όμορφο βόλεϊ επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 1-3 σετ και επιβεβαίωσαν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Οι παίκτες του Πιάτσα επικράτησαν στο Παλατάκι, δείχνοντας ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο από πέρσι, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί που «κουβαλούσαν» από πέρσι, με πέντε διαδοχικές ήττες από τους Θεσσαλονικείς.

Πρόσωπα του αγώνα για τον Θρύλο ο Εγκλσκαλνς, ο οποίος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης, ενώ «χρυσή» αλλαγή ήταν ο Κοκκινάκης, ο οποίος όποτε κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Τσουκ, έδωσε ηρεμία, αλλά και ενέργεια στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν πιο αποφασισμένοι μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος και στην Θεσσαλονίκη φάνηκε με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Από την άλλη οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν αδυναμίες, ειδικά στην θέση του δεύτερου ακραίου, αδυναμίες που θα παλέψουν να ξεπεράσουν αποκτώντας σίγουρα έναν ξένο στα άκρα, με στόχο να κάνουν ότι και πέρσι μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό.

Τα σετ: 25-21, 12-25, 22-25, 22-25.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ