2015-12-20 11:07:07
Φωτογραφία για Έφτιαξαν τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη πίτα του Αγρινίου!
Τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη πίτα έφτιαξαν οι αρτοποιοί του Αγρινίου και απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στη πλατεία Δημοκρατίας.

Η  γιγάντια Χριστουγεννιάτικη πίτα ήταν μια  πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρτοποιών Αγρινίου και Περιχώρων «Δήμητρα» που οργάνωσε την εκδήλωση με το Δήμο Αγρινίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ».

Οι αρτοποιοί με αυθεντικά υλικά δημιούργησαν με πολύ κόπο και μεράκι μια  Χριστουγεννιάτικη πίτα 4 μέτρων!

Η οργάνωση της όλης διαδικασίας καθώς και το γενικό κλίμα της εκδήλωσης κυμάνθηκαν σε εξαιρετικά πλαίσια επιτυχίας, ενώ η Χριστουγεννιάτικη πίτα κόπηκε και μοιράστηκε δωρεάν σε όλους, παρουσία του αρτοποιού και Αντιδημάρχου Θύμιου Γρίβα και του Αντιδημάρχου Νίκου Καζαντζή.

Η εκδήλωση ήταν  μια μοναδική πρόκληση για τους χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες, καθώς τους δόθηκε η  δυνατότητα να δοκιμάσουν τη γιγάντια νοστιμότατη Χριστουγεννιάτικη πίτα και άλλες   λαχταριστές δημιουργίες   των αρτοποιών της περιοχής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με  χορευτικά από το Τμήμα Ενηλίκων της Κ.Ε.Δ.Α., τμήμα Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου, του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του Κ.Α.Π.Η Δήμου Αγρινίου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ