2015-12-20 11:44:14
Φωτογραφία για Εθνικό Βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου [video]
Διάκριση - δικαίωση για την επιλογή της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. να βλέπει στον χρήστη της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» τόσο τον πελάτη, όσο και τον πολίτη, ήταν το Βραβείο «Καινοτομίας στην Εμπειρία του Πελάτη», το οποίο της απονεμήθηκε κατά την τελετή των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών στο Μέγαρο Μουσικής (17.12.2015) για τη δημιουργία της «ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗ και ΠΕΛΑΤΗ» στις εγκαταστάσεις της στο Αντίρριο.

Το βραβείο -που απονέμεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών- παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, ο οποίος φέρει και την ιδιότητα του επικεφαλής Ελλάδος της VINCI CONCESSIONS (Τομέα Παραχωρήσεων του Ομίλου VINCI). Κατά τον ευχαριστήριο λόγο του, ο κ. Παπανικόλας αναφέρθηκε στη διπλή επιδίωξη της εταιρείας να δικαιώσει τόσο τον πελάτη που επιλέγει τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για τη μετακίνησή του, όσο και τον πολίτη, που απαιτεί αριστεία στην ποιότητα της δημόσιας υπηρεσίας η οποία παρέχεται από ιδιώτη πάροχο.


Σε αυτή την κατεύθυνση, η παραχωρησιούχος της Ζεύξης δρομολόγησε με επιτυχία τη μετατροπή του πρακτικά μονοθεματικού κεντρικού χώρου υποδοχής κοινού, που ήταν αφιερωμένος στην κατασκευαστική περίοδο, σε πεδίο κάλυψης αναγκών του ταξιδιώτη και εστία διαλόγου με την κοινωνία των πολιτών, βελτιστοποιώντας παράλληλα τους όρους αμεσότητας στη συναλλαγή με τον πελάτη.

 

Εκτός από την άμεση επαφή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, ο ανασχεδιασμένος και αναδομημένος χώρος υποδοχής της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», συνδυάζει την ανάπαυλα κατά τη διαδρομή του ταξιδιώτη, με εκθέματα και βίντεο για την ιστορία της Ζεύξης, καθώς και μια ποικιλότητα χρηστικών υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις διαρκώς ανανεούμενες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. από το 2010 οπότε και κατέστησε γνώμονα της στρατηγικής της το δίπτυχο «Πολίτης – Πελάτης».

Σύμφωνα με αυτό, μια ιδιωτική εταιρεία παροχής δημόσιας υπηρεσίας δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων του ατόμου που απολαμβάνει τις υπηρεσίες της επιλέγοντας να απευθύνεται -κάτω από στενά συμβατικούς όρους- μόνο στον πελάτη και όχι και στον πολίτη.

Για τους ανθρώπους της Γέφυρας, είναι ο πολίτης αυτός που μέσα από τις πολλές προσωπικές του ιδιότητες όπως του φορολογούμενου, του εκλογέα, του οικογενειάρχη, του μέλους της κοινωνίας των πολιτών, δικαιούται όχι μόνο την αντιστοίχιση της τιμής διοδίων με τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα εκπτωτικών προϊόντων και προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και ένα χώρο που θα υπενθυμίζει ότι η Γέφυρα κατασκευάστηκε για την αναβάθμιση των όρων της καθημερινότητας όσων τη χρησιμοποιούν.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ