2015-12-21 09:18:05
Φωτογραφία για ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η Κ15!
Σ' αγώνα της 10ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ.

Σ΄αγώνα της 10ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη την Κυριακή στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη έπαιξε πολύ καλά και στα 80' και έδειξε πως από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι πιο δυνατή σε όλα τα επίπεδα. Το σκορ άνοιξε στο 28' με σουτ ο Μούγιος έπειτα από σπουδαία πάσα του Τσακίρη. Ο Ολυμπιακός που έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ εν συνεχεία σκοράρει για 2η φορά στο 72' και τελειώνει το παιχνίδι. Το γκολ σημείωσε με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή ο Γλυνός.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Τοπολιάτης σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη.Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας για φέτος αλλά και στο δεύτερο συνεχίσαμε δυνατά. Αυτό που θέλουμε είναι σε κάθε ματς να υπάρχει βελτίωση. Γι' αυτό το λόγο δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Κλείσαμε με νίκη το 2015 και εύχομαι να έχουμε υγεία το 2016 για να πετύχουμε τους στόχους μας".


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφυρλάς, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Μποσκουΐδης, Τασιάς, Ράμα (75' Τσέργας), Τσακίρης, Γλυνός, Κοστιανούλης (62' Γεωργαντής), Φέκκας (81' Μπουλάρι), Μουγιός (77' Μικρός).

ΑΕΚ: Φυρογένης, Αναστόπουλος (51΄Στεργιώτης), Αναστασίου, Αρβανίτης (41΄ Βεφίρι), Καραβίδας, Πετούσης, Σταμάτης, Αυγέρης (47΄ Βουγιουκλίδης), Πατρινός, Τσέλιος, Μπιλικαϊδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ