2015-12-21 11:23:17
Φωτογραφία για Ποια είναι η γυναίκα της χρονιάς για τον Γιάνη Βαρουφάκη;
Την δική του επιλογή για «πρόσωπο της χρονιάς» κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης και φυσικά την ανακοινώνει στο «κοινό» του, με ανάρτηση υπό τον τίτλο «Η δική μου ψήφος για πρόσωπο της χρονιάς» στο ιστολόγιό του.  

 «Το περιοδικό TIME επέλεξε την Καγκελάριο Μέρκελ, γεγονός που προκάλεσε πλήθος συζητήσεων», σημειώνει και εξηγεί πως «πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι που επικοινώνησαν μαζί του ζητώντας του ένα σχόλιο για το γεγονός». «Η κυρία Μέρκελ αξίζει πολύ μεγάλο σεβασμό για την στάση της στο θέμα των Σύρων προσφύγων. Από την άλλη, απέτυχε να επιδείξει ηγετικές ικανότητες και να βγάλει την Ευρώπη από την άρνησή της όσον αφορά στην αβέβαιη αρχιτεκτονική του οικοδομήματος της Ευρωζώνης. Η άρνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα το πραξικόπημα κατά της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, ένα τρίτο (μη βιώσιμο) δάνειο για την Ελλάδα και ένα νέο κεφάλαιο στην διολίσθηση της Ευρώπης στον απερίσκεπτο αυταρχισμό», γράφει ασκώντας κριτική στην Καγκελάριο.  

 Όσο για το ποια είναι τελικά η επιλογή του; «Η ψήφος μου πηγαίνει στην Ναλίν Αφρίν, την γυναίκα που ηγείται της αντίστασης κατά του Ισλαμικού Κράτους στην κουρδική πόλη Κομπάνι, που βρίσκεται υπό πολιορκία.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ