2015-12-21 18:51:47
Φωτογραφία για Έρχεται τις επόμενες ημέρες το Jailbreak του ios 9.1/9.2
Μετά από αρκετό διάστημα η ομάδα που βρίσκετε πίσω από τα τελευταία εργαλεία jaibreak η Taig έσπασε σήμερα την σιωπή της και μας ανακοίνωσε μια ευχάριστη είδηση. . Συγκεκριμένα σε μια σύντομη ανακοίνωση στο Κινέζικο microblogging Weibo έγραψαν πως μετά από οκτώ ημέρες από την κυκλοφορία του ios 9.2 η ομάδα δούλευε ασταμάτητα αλλά οι κόποι της ανταμείφθηκαν και πλέον έχουν ένα καινούργιο τρόπο για το επόμενο εργαλείο του Jaibreak.

Οπωσδήποτε δεν έχει ολοκληρωθεί για να κυκλοφορήσει σε όλους κάτι που γίνετε τώρα και να έχουμε υπομονή καθώς θα το απολαύσουμε τις σύντομα τις επόμενες ημέρες.

Παρά το ότι η ανακοίνωση αυτή αποσύρθηκε λίγες ώρες μετά για άγνωστο λόγο που άλλοι το εξηγούν πως είναι ψέμα και άλλοι πως είναι έτοιμο το εργαλείο ήδη για αυτό και διέγραψαν την ανάρτηση, ωστόσο παρέμεινε το σχετικό video στα Κινέζικα που ανακοινώνει το jailbreak.

Όπως και να έχει γνωρίζουμε πλέον πως υπάρχει δυνατότητα και απομένει τώρα η κυκλοφορία του νέου εργαλείου που ίσως να είναι πιο σύντομη από όσο νομίζουμε καθώς στο παρελθόν τους Taig τους πρόλαβαν οι Pangu και για αυτό άλλωστε υπάρχει και η αντιπαλότητα μεταξύ τους.

Εδώ είναι το πρωτότυπο κείμενο στα κινέζικα:

距离iOS9.2正式版发布已经过去八天了,在这八天里,3K助手一直在为iOS9.2越狱辛勤奋斗着。努力还是有收获的,经过八天的奋斗,3K助手终于对iOS9.2正式版有所突破了。

虽然目前还是不能完全越狱iOS9.2,但是我相信在不久的将来。iOS9.2完美越狱一定会出现在大家的眼前,请各位狱友们耐心期待着吧。

......

总而言之 呢, iOS9.2 完美 越狱 工具 会有 的, 只是 时间 的 问题 而已.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ