2015-12-21 19:47:16
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ... ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ!
Με την ολοκλήρωση του α' γύρου του πρωταθλήματος μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο που έχουν στον Ολυμπιακό αρχικά για το θέμα των αποχωρήσεων.

Φυσικά οι ερυθρόλευκοι ρίχνουν και κάποιες ματιές για να δουν αν μπορούν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας, στα εξτρέμ ή στην κορυφή της επίθεσης, Όμως, αυτό που... προέχει τώρα είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν.

Στο Λιμάνι θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Άλλωστε, ο Μάρκο Σίλβα έχει μεταφέρει στους υπεύθυνους του Ολυμπιακού ότι δεν γίνεται άλλο να έχει 35 παίκτες στο Ρέντη. Επιπλέον είναι και λίγο... άσχημο να αφήνει σχεδόν σε καθημερινή βάση συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ακόμα και έξω από τα οικογενειακά διπλά και δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να δουλεύει με τόσους πολλούς παίκτες.

Όσο για την ενίσχυση της ομάδας... Στον Ολυμπιακό εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις, είναι ανοιχτοί σε προτάσεις, αλλά αν εξαιρεθεί η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου που όντως αρέσει και στους ανθρώπους των ερυθρόλευκων και στον Σίλβα, δεν υπάρχει κάτι άλλο προς το παρόν που να απασχολεί τους νταμπλούχους.


Σίγουρα θα κοιτάξουν να βρουν... “λαβράκια” τον Γενάρη για τη θέση του στόπερ ή για τα εξτρέμ. Και αν αποκτηθεί στο τέλος κάποιος, αυτός που θα πιάσει Λιμάνι, θα πιάσει για να βοηθήσει και για να παίξει άμεσα, όχι για να συμπληρώσει το ρόστερ. Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή ο Ολυμπιακός να πάρει παίκτη ενδεκάδας, ειδικά από την στιγμή που ο Σίλβα πιστεύει στο υπάρχον ρόστερ. Το θέμα της ενίσχυσης πάντως θα καθυστερήσει λίγο Δεν προβλέπεται ότι από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου θα εμφανιστούν νέα πρόσωπα στο Ρέντη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ