2015-12-21 20:58:09
Φωτογραφία για Η «μαγικά» στολισμένη πλευρά της Τρίπολης
Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Μικροί και μεγάλοι περιμένουν η μαγεία των Χριστουγέννων να τους δώσει αισιοδοξία, αγάπη και χαρά για να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα αλλά και να φωτίσουν ακόμα περισσότερα τα καλά που θα φέρει του 2016.

Τα φωτάκια και τα λαμπιόνια έχουν την τιμητική τους και βρίσκονται παντού, διακοσμώντας με μικρέ λάμψεις δρόμους, πλατείες και πάρκα, ενώ τα έλατα, φυσικά και μη, γεμίζουν με παιχνίδια και όλων των ειδών τα χριστουγεννιάτικα στολίδια! Μπάλες και αστέρια… περισσεύουν και συμπληρώνουν το εορταστικό σκηνικό σε κάθε γωνιά του κόσμου, με τους Άγιους Βασίληδες να δίνουν δυναμικό «παρών»!

Στο πεζοδρομημένο κέντρο της Τρίπολης χιλιάδες είναι τα λαμπιόνια τα οποία δίνουν έναν γιορτινό τόνο στην πόλη και στους πολίτες, οι οποίοι απολαμβάνουν να κάνουν τις βόλτες τους στο εμπορικό κέντρο, αλλά και φωτογραφίζονται στα μοναδικά χριστουγεννιάτικα τοπία των πλατειών της.

Ο φακός του ArcadiaPortal.gr έκανε την καθιερωμένη του βόλτα, όπως κάθε χρόνο, και σας παρουσιάζει μια εικόνα της στολισμένης Τρίπολης από τον Δήμο και τους κατοίκους της.

Μπορεί η εικόνα να είναι εφήμερη, οι γιορτές να κρατούν λίγο, αλλά ας ευχηθούμε να ζήσουμε όμορφες στιγμές που θα γίνουν γλυκές αναμνήσεις και εφέτος.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ