2015-12-22 09:48:10
Φωτογραφία για Η φιλία δύο Αχαιών που λύγισε τον Νίκο Γκάλη - Η συγκινητική ιστορία και η αφιέρωση αγάπης [photos[
«Μόλις έφτασε»! Έγραψε ο γνωστός Αχαγιώτης, πρώην παίκτης της Αχαγιάς 82 και μέλος πλέον της διοίκησης της ιστορικής ομάδας της Α1 ΕΣΚΑ-Η, Δημήτρης Μητρόπουλος όταν πήρε στα χέρια του τη φανέλα με το θρυλικό 6 του Νίκου Γκάλη ο οποίος του την αφιερώνει με αγάπη!

Πρόκειται για ένα ανεκτίμητο δώρο για τον ίδιο. Και αυτό γιατί, ήταν πρωτοβουλία του αγαπημένου του φίλου Φώτη Ράθωση ο οποίος κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του φίλου του, όταν αυτός περνούσε τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του. Ο Δημήτρης Μητρόπουλος πριν από ένα χρόνο περίπου υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο. Δύσκολες ώρες για τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Αγωνία, πόνος, φόβος. Εκεί δίπλα του ήταν και ο φίλος του ο Φώτης.

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Φώτης Ράθωσης έκανε ότι θα έκανε ένας πραγματικός φίλος. Από πέρσι το είχε τάξει στον Δημήτρη. Όταν μετά από πολύ καιρό, άρχισαν να φαίνονται σημάδια βελτίωσης στην υγεία του Δημήτρη. Ο Φώτης σκέφτηκε να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Όπως εξηγεί στο tempo24.gr ο Δημήτρης Μητρόπουλος, ο φίλος του, έβαλε μπρος το «σχέδιό» του ώστε να εξασφαλίσει για τον φίλο του κάτι, που γνώριζε ότι θα τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο. Τη φανέλα από τον "Θεό" του μπάσκετ που τόσο αγαπάει και υπηρετεί τόσα χρόνια.

O Φώτης Ράθωσης (φωτογραφία) κίνησε γη και ουρανό για να φέρει στον φίλο του αυτή τη φανέλα!

Μάλιστα, ο ίδιος όχι μόνο πήρε τη φανέλα από τη Θεσσαλονίκη, αλλά φρόντισε ο «Θεός» του μπάσκετ να επικοινωνήσει με τον φίλο του για χρόνια πολλά! Αν δεν είναι αυτό αληθινή φιλία, τότε τι είναι Ο Φώτης βρήκε τρόπο να πλησιάσει τον "μάγο" του μπάσκετ. Ο Νίκος Γκάλης ενημερώθηκε για την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη και φυσικά ανταποκρίθηκε άμεσα. ΄Άλλωστε ο Νίκος Γκάλης είναι γνωστός για την ευαισθησία, την καθαρή ψυχή και το ακέραιο ήθος του που τον συνόδευε μέσα και έξω από τα γήπεδα. Μετά από τόσα χρόνια ο Νίκος Γκάλης εξακολουθεί να παραμένει στις καρδιές όχι μόνο των ανθρώπων του μπάσκετ αλλά σε όλους τους Έλληνες. Και με τον τρόπο του, τους κάνει πάντα ευτυχισμένους και υπερήφανους!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ