2015-12-22 11:32:55
Φωτογραφία για Σοκ! Αστυνομικός στην Αμερική πυροβόλησε σκύλο και σκότωσε μάνα 3 παιδιών! [photo]
Η συγκλονιστική στιγμή όπου ένας αστυνομικός πυροβολεί επιχειρώντας να σκοτώσει τον σκύλο της οικογένειας και κατά λάθος σκοτώνει τη μητέρα των τριών παιδιών καταγράφηκε από την κάμερα που είναι τοποθετημένη στη στολή του αστυνομικού.  

Ο αστυνομικός Jesse Hill στο Burlington των ΗΠΑ, κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όμως γλίστρησε και σκότωσε τη μητέρα των τριών παιδιών της οικογένειας ενώ στόχευε το σκύλο. Η κάμερα του αστυνομικού κατέγραψε το περιστατικό και τη διαμάχη που είχε η άτυχη Autumn Steele με τον σύζυγό της Gabriel.     Η Steele είχε μόλις αποφυλακιστεί από το κρατητήριο όπου είχε περάσει τη νύχτα της μετά από κατηγορία για επίθεση στον άνδρα της. Όταν έφθασε η αστυνομία στο σημείο, ο άνδρας της έφευγε από το σπίτι με δύο από τα παιδιά τους, ηλικίας τριών ετών.   Η Steele τον κυνηγούσε και τον χτυπούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σύμφωνα με ρεπορτάζ. Το βίντεο κατέγραψε τη σκηνή της γυναίκας να επιτίθεται στον άνδρα της και το σκυλί ακούγεται να γρυλίζει επιθετικά. Ο αστυνομικός της φώναξε να μαζέψει το σκυλί και ακούγεται να πυροβολεί την ώρα που γλιστράει και πέφτει στο έδαφος.  


Οι σφαίρες χτύπησαν τη γυναίκα που ακούγεται στο βίντεο να κλαίει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.   Ο αστυνομικός εξήγησε ότι ήθελε να χτυπήσει το σκυλί, το οποίο όπως ισχυρίστηκε του επιτέθηκε, αλλά την ώρα που πυροβολούσε έπεσε και κατά λάθος, όπως είπε χτύπησε τη γυναίκα.     Το περιστατικό συνέβη στις 6 Ιανουαρίου του 2015 και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο αστυνομικός δεν κατηγορήθηκε και έχει επιστρέψει στην υπηρεσία του.   Η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι ο θάνατος της 34χρονης κόρης τους ήταν ατύχημα και θα συνεχίσουν να αναζητούν δικαιοσύνη για το θάνατο του παιδιού τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ