2015-12-23 09:40:49
Φωτογραφία για Μάχες με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες σε 3 κατοικίες
Διαβάστε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: "Για κατάσβεση πυρκαγιάς που... εκδηλώθηκε σε διώροφη οικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 10:18 χθες, στην οδό Ελευθερίας 16, στη Μεσσήνη, του Νομού Μεσσηνίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. 

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 01:01 σήμερα, στην οδό Αθανασίου Διάκου 45, στην Ηλιούπολη Αττικής. Από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα η Ε.Τ. και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε οικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 01:15 σήμερα, στην περιοχή Βλυχός, του Δήμου Μεγαρέων, του Νομού Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ