2015-12-23 15:22:09
Φωτογραφία για Σπιτικές συνταγές ομορφιάς της Νίκι Ριντ
Η ηθοποιός με το λαμπερό πρόσωπο και τα υπέροχα μαλλιά λατρεύει τη DIY φιλοσοφία ακόμα και για την προσωπική της περιποίηση. Μάθετε τα μυστικά της Για δυνατά μαλλιά:

«Είναι μια συνταγή που μου έμαθε η μαμά μου και πραγματικά αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσετε» σχολιάζει. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε καλά 1 αβοκάντο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, λίγο ξίδι, μέλι και 1 αυγό μέχρι να δημιουργηθεί ένα πηχτό μείγμα. Το απλώνετε στα μαλλιά και το αφήνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Στη συνέχεια ξεβγάζετε με σαμπουάν.

Για ενυδατωμένο πρόσωπο

«Φτιάχνω μια μάσκα αναμειγνύοντας 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.σ. λάδι καρύδας, λίγες σταγόνες έλαιο από τριαντάφυλλο. Μην φοβάστε, δεν αφήνει λιπαρότητα στο πρόσωπο» συμβουλεύει.

Για απαλά μαλλιά:

«Μέσα στο σαμπουάν και το κοντίσιονερ ρίχνω λίγες σταγόνες έλαιο δεντρολίβανου», προτείνει.

Για λαμπερή επιδερμίδα

«Σε ένα μπουκαλάκι με νερό προσθέτω ελάχιστο ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες έλαιο λεβάντας και ανακινώ καλά. Στη συνέχεια το ψεκάζω στο σώμα μου. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, αφού πραγματικά η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη και απαλή» εξηγεί.

Για βελούδινη επιδερμίδα

«Το καλύτερο scrub το φτιάχνω μόνη μου ανακατεύοντας σπόρους καφέ, κανέλα, ζάχαρη και λάδι καρύδας. Το έμαθα μια περίοδο κατά την οποία ζούσα στη Ρωσία και περνούσα αρκετό χρόνο στα χαμάμ της περιοχής». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ