2015-12-23 21:03:57
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΓΙΑ... ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!
Η Φενερμπαχτσέ μετά από εισήγηση του Βίτορ Περέιρα... καραδοκεί για να κλείσει με δανεισμό τον Ερνάνι, από την στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στην Πόρτο.

Ο Ερνάνι αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και από την στιγμή που - όπως όλα δείχνουν - η Πόρτο δεν θα τον κρατήσει, θα δοθεί εκ νέου δανεικός.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ μάλιστα η Φενέρ έχει αρχίσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για να τον κάνει δικό της με εξάμηνο δανεισμό.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήδη έχει ζητήσει από την διοίκηση της Φενέρ να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική ομάδα ώστε να αποκτηθεί ο παίκτης δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και να μπει μάλιστα και ένα υψηλό ποσό για οψιόν απόκτησής του από εκεί και πέρα.

Να θυμίσουμε πως ο Ερνάνι ήταν ένας παίκτης που ήθελε και ο Περέιρα να φέρει στον Ολυμπιακό. Η κίνηση της Φενερμπαχτσέ εφόσον τελικά στεφθεί με την ανάλογη επιτυχία θα διευκολύνει πάρα πολύ το έργο των ερυθρόλευκων ώστε να... απαλλαγεί από τον παίκτη, αφού λύνει και τα... χέρια της Πόρτο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ