2015-12-24 05:24:11
Φωτογραφία για Στην υπέροχη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης βράβευσε μαθητές Εκπαιδευτηρίων
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της... Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων και η βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στην εκστρατεία Ecomobility, κατακτώντας το Α’ Βραβείο Δραματουργικής Έκφρασης, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015,στο πολυχώρο ΔΑΪΣ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης απευθύνοντας εγκάρδιες ευχές προς τους παριστάμενους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, μίλησε με θερμά λόγια για την Μικτή Χορωδία Ενηλίκων, συγχαίροντας τους χορωδούς που εκπροσωπούν επάξια το Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και την μαέστρο κα Όλγα Αλεξοπούλου που συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση το λαμπρό έργο της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου που ήταν η ψυχή της χορωδίας.

Συνεχάρη επίσης, τους μαθητές και τις μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ που εκπροσωπώντας το Δήμο Αμαρουσίου στον διαγωνισμό «Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση» κατέλαβαν τη δεύτερη θέση σε πανελλαδικό επίπεδο και απέσπασαν το 1ο Βραβείο Δραματουργικής Έκφρασης
. « Είναι τιμή μας που το σχολείο σας βρίσκεται στα διοικητικά όρια της πόλης μας και η διάκρισή σας αυτή, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Η συνεργασία του Δήμου με το σχολείο σας είναι άψογη και θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να προωθούμε κοινές δράσεις προς όφελος της νέας γενιάς» κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Ακολούθως, ο κ. Πατούλης απένειμε τιμητικούς επαίνους στους 8 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και ειδικότερα στους:

Ζαχαρόπουλο Νικόλαο, Τσιτσοπούλου Βασιλική, Φιλίππου Ιωάννα- Μαρία, Οικονόμου Παναγιώτη, Νικίδη Φωτεινή, Κασάπη Γαβριέλλα, Αυγουστίδης Γεώργιος – Νικηφόρος και Φιλίπου Ευσταθία.

Επίσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου βράβευσε απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον καθηγητή Εικαστικών κ. Θεόδωρο Χρυσικό που είχε την επίβλεψη της εργασίας και στον Δ/ντή του Γυμνασίου κ. Αντώνιο Ψυρή για τον συντονισμό της όλης προσπάθειας.

Η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων ερμηνεύοντας υπέροχα ύμνους και τραγούδια Χριστουγεννιάτικα από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο μάγεψε το κοινό, που με το θερμό χειροκρότημά του επιβράβευσε τους χορωδούς, εκ μέρους των οποίων, η Πρόεδρος κα Τούλα Λαζάρου προσέφερε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη ένα μπουκέτο λουλούδια.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ