2015-12-24 10:43:31
Φωτογραφία για Ο συγκινητικός αγωνας απλών φιλάθλων για τον μικρο Παντελη Κυριακιδη
Η μοίρα έπαιξε άδικο παιχνίδι για την οικογένεια Κυριακίδη. Ο 12χρονος τότε Παντελής κατέβηκε με τον πατέρα του σε τουρνουά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Βριλλήσια με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Ήταν 24/5/2009

Επιστρέφοντας μαζί με τον πατέρα του εμπλάκηκαν σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του πατέρα του και τον σοβαρό τραυματισμό του Παντελή.

Απο τότε ο Παντελής βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα ενώ απαιτείται σειρά θεραπειών στην προσπάθεια που γίνεται για να βελτιωθεί η υγεία του.

Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε μέρος των εξόδων του Παντελή (κάποιοι στην ΠΑΕ όμως και εν αγνοία του Ιβάν κωλυσιεργούν με αποτέλεσμα να μην δίδονται τα χρήματα και η οικογένεια να δυσκολεύεται σε θέματα νοσηλείων ενοικίων κλπ υποσχέσεις πολλές λόγια αλλά οι πράξεις επέχουν ουσία γιατί με λόγια θεραπείες δεν πληρώνονται).

Επίσης ο ΣΦ Λαχαναγοράς που έχει υιοθετήσει την προσπάθεια αυτή όπως και φίλαθλοι απο όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτων οπαδικής προτίμησης ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν σε αυτό τον αγώνα ζωής επιβίωσης του Παντελή


Έτσι κυκλοφορούν κεριά με το όνομα του Παντελή στην τιμή των 5 ευρώ

Όλα τα έσοδα εξ ολοκλήρου πάνε στην οικογένεια

Πληροφορίες για παραγγελίες στο 6997151515 Τάσος

Επίσης μπορείτε να καταθέσετε χρήματα όποιος επιθυμεί σε λογαριασμό της οικογένειας

397/786998-33 ΕΘΝΙΚΗ (Παντελής Κυριακίδης Νικητίδου Μαρία )ΙΒΑΝ GR 8301103970000039778699833

Είμαστε σίγουροι ότι η φιλανθρωπία η αγάπη προς ένα παιδί που έχει την ανάγκη μας θα εκφραστεί δυνατά και θα βοηθήσουμε τον Παντελή που έχει τεράστια ανάγκη.

Ευχόμεθα υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας καλές γιορτές και καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ