2015-12-24 11:56:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Ετοιμάζουν αφορισμό Πελετίδη
Το σενάριο ακόμα και του αφορισμού για τον Δήμαρχο Πατρέων, απεργάζονται και εισηγούνται κύκλοι της Μητρόπολης Πατρών στο... προκαθήμενο της εκκλησίας των Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, σε περίπτωση που η Δημοτική Αρχή αποφασίσει να κάνει πράξη την εγκατάσταση και λειτουργία του αποτεφρωτηρίου νεκρών στην πρωτεύουσα της Αχαϊας.

Η σχετική εισήγηση – μαζί με άλλα μέτρα – έχει γίνει ήδη προς τον δεσπότη της Πάτρας και μάλιστα πρόσωπα από τον χώρο της εκκλησίας φροντίζουν να διαρρέουν πως αυτό θα συμβεί, όχι εάν επιχειρήσει ο Δήμαρχος της Πάτρας να προχωρήσει στην εγκατάσταση και λειτουργία του αποτεφρωτηρίου, αλλά ακόμα κι΄ αν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εξασφάλιση των απαιτούμενων αποφάσεων (εισαγωγή του θέματος στην επιτροπή ποιότητας ζωής, δημόσια διαβούλευση, χωροθέτηση, έγκριση από την περιφέρεια και από Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τα μηνύματα έχουν φτάσει και προς τη Μαιζώνος αλλά κάθε άλλο παρά πτοούν τα μέλη της Δημοτικής Αρχής. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η απάντηση της Δημοτικής Αρχής επί του θέματος θα δοθεί στην πράξη
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΚΕΙ... ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΕΙ... ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ