2015-12-24 12:14:19
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ... ΑΡΗ ΣΤΟ ΣΕΦ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Την 9η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί τον Άρη στο ΣΕΦ (17:00/OTE SPORT4HD) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μία αναμέτρηση που κρύβει... παγίδες, καθώς οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν μία ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η ομάδα του Πρίφτη έχει τις δυνατότητες να… χαλάσει τις γιορτές στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι στα τελευταία παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν δείξει πως είναι κουρασμένοι και χωρίς συγκέντρωση.

Ο Θρύλος βέβαια έχει δικαιολογία για αυτήν την... «κοιλιά», καθότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εδώ και καιρό στερείται τις υπηρεσίες των Σπανούλη και Λοτζέσκι ελέω τραυματισμών, ενώ νοκ άουτ είναι και ο Αγραβάνης. Οι υπόλοιποι έχουν τραβήξει όλο το... κουπί αυτό το διάστημα και πλέον είναι εμφανή τα σημάδια της κόπωσης.

Την παραμονή των Χριστουγέννων πάντως οφείλουν άπαντες να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα και να συγκεντρωθούν, καθώς ο Άρης... δεν αστειεύεται. Φυσικά κανείς στο Λιμάνι δεν θέλει να σκέφτεται μία ακόμη βαθμολογική απώλεια, γιατί μετά δεν θα αρκεί απλά μία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ώστε να καταληφθεί η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά θα χρειάζεται κάποιο... στραβοπάτημα των «πράσινων» στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Προβλήματα έχουν και οι δύο προπονητές, με τον Σφαιρόπουλο να έχει εκτός τους προαναφερθέντες, ενώ ο Πρίφτης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τους Ξανθόπουλο και Τσούπκοβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ