2015-12-24 13:24:38
Φωτογραφία για Κατήγγελαν ζαχαροπλάστη για μια τρίχα μέσα σε τσουρέκι και του ζητούσαν αποζημίωση και τελικά...
Εκβίαζαν ζαχαροπλάστη και ζητούσαν 2.500 ευρώ γιατί έλεγαν ότι βρήκαν τρίχα στο τσουρέκι. Πήραν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και τους συνέλαβαν.  

 Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εκβιάζει με τον ίδιο τρόπο. Αυτή τη φορά το συμβάν σημειώθηκε σε ζαχαροπλαστείο στο Νέο Κόσμο.    Το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου, εμφανίστηκε ένας 36χρονος, υποστηρίζοντας ότι αυτός και ο 50χρονος φίλος του, αγόρασαν τσουρέκι από το κατάστημα μέσα στο οποίο βρήκαν τρίχες.    Απαίτησαν 2.500 ευρώ για να μην τον καταγγείλουν στον Ε.Φ.Ε.Τ. Ο 35χρονος ιδιοκτήτης επικοινώνησε με την 48χρονη δικηγόρο τους, που και εκείνη, σύμφωνα με αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, ζήτησε το ίδιο χρηματικό ποσό ως εξώδικο συμβιβασμό.  

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν 4-5 ίδιες περιπτώσεις, και με τη σύμφωνη γνώμη τους, ο ιδιοκτήτης  έκλεισε ραντεβού με τους εκβιαστές, για να τους δώσει τα χρήματα το πρωί της Τετάρτης.   Στο κατάστημα έφθασαν ο 36χρονος μαζί με την 48χρονη δικηγόρο, οι οποίοι συνελήφθησαν όταν η δικηγόρος παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ο 50χρονος συνεργός τους
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ