2015-12-24 22:45:57
Φωτογραφία για Πού χάθηκε η Μιρέλα Μανιάνι μετά το τρίτο «διαζύγιό» της;
Η oλυμπιονίκης Μιρέλα Μανιάνι, η ακοντίστρια που με επίδοση 67,51 μ. κατάφερε να κατακτήσει την πέμπτη θέση στον κόσμο, την τρίτη στην Ευρώπη και την καλύτερη στην Ελλάδα, σήμερα απολαμβάνει τον ρόλο της μητέρας.

Μεγαλώνει την τετράχρονη κορούλα που απέκτησε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη, ενώ είναι και ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στο Μαρούσι από το 2012.

Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια γεννήθηκε στο Δυρράχιο της Αλβανίας τo 1976 και όταν παντρεύτηκε τον αρσιβαρίστα Γιώργο Τζελίλη απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα. Συμμετείχε σε κορυφαίες διοργανώσεις και αγώνες με τα χρώματα της γαλανόλευκης και προπονητή τον Αντώνη Παπαδημητρίου. Ηταν από τις λίγες αθλήτριες που επέστρεφαν στην Ελλάδα με διάκριση. Η πρώτη πολύ μεγάλη της επιτυχία ήρθε το 1999 στη Σεβίλλη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έκανε τον πλανήτη να παραμιλά με την ομορφιά της, το υπέροχο χαμόγελο, τα γαλανά ματιά και το θαυμάσιο κορμί της.


Ο γάμος της με τον αρσιβαρίστα φτάνει στο τέλος του και εκείνη ανοίγει τα φτερά της ελεύθερη και ωραία. Οι διακρίσεις της συνεχίζονται με το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2001, ενώ επέστρεψε στην κορυφή το 2002 στο Μόναχο με την αξεπέραστη από τις συναθλήτριές της βολή στα 67,47 μ.

Πρωταθλήτρια

Την επόμενη χρονιά κατέκτησε δεύτερη φορά τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις, έκανε μια συγκινητική προσπάθεια να κατακτήσει την τρίτη θέση και τα κατάφερε. «Τα πόδια μου έτρεμαν όταν άκουσα από τους χιλιάδες Ελληνες που ήταν στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου να τραγουδούν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους τον εθνικό ύμνο και έβλεπα πάνω στον ιστό να κυματίζει η γαλανόλευκη. Ολα αυτά είναι εικόνες που δεν πρόκειται να σβηστούν ποτέ από το μυαλό μου. Είναι πολύ δύσκολο να τις περιγράψω. Και μόνο που τα σκέφτομαι συγκινούμαι» είχε δηλώσει στην «Espresso».

Το 2005 αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα από τραυματισμούς, σημειώνοντας συνεχείς απουσίες από σημαντικές διοργανώσεις, μέχρι που το 2006 υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση στον ώμο.

Γεγονός που την κράτησε μακριά από τις προπονήσεις και εκτός αποστολής της Εθνικής για τους Αγώνες στο Πεκίνο, αφού δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα που χρειαζόταν για να πιάσει το όριο της πρόκρισης. Τότε κρέμασε τα αθλητικά της παπούτσια και αποφάσισε να κάνει στροφή στη ζωή της. «Για μένα ο κύκλος του αθλητισμού έκλεισε. Μέσα στα στάδια γνώρισα τις μεγαλύτερες διακρίσεις που μπορεί να έχει ένας αθλητής. Εκανα ένα από τα σκληρότερα ατομικά αθλήματα» είχε πει εκείνη τη χρονιά, όταν της δόθηκε μια θέση στο Πολεμικό Ναυτικό για την προσφορά της στον αθλητισμό.

«Θα ήθελα να προσφέρω και ως προπονήτρια ή από άλλη θέση στον ΣΕΓΑΣ. Από τη στιγμή ωστόσο που δεν έγινε κάτι τέτοιο, αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω κάτι επαγγελματικά, όχι τόσο για μένα, αλλά για τον αδελφό μου, τον Ελβις». Τότε άνοιξαν το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στο Μαρούσι, αν και εκείνη μένει στη Βουλιαγμένη.

Μετά το διαζύγιό της από τον αρσιβαρίστα Γιώργο Τζελίλη, ντύνεται και πάλι νυφούλα στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Σκουτέλα. Ομως η ευτυχία κρατάει λίγο και το ζευγάρι χωρίζει. Κάποια χρόνια μετά γνωρίζεται με τον μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη, την εποχή που εκείνος έπαιζε στην Κύπρο. Νιώθει πως είναι το άλλο της μισό.

Όταν ολοκληρώθηκε η αγωνιστική εκείνης της σεζόν ο αθλητής επέστρεψε στην Αθήνα και άρχισαν να συζούν στο σπίτι της Μιρέλας στη Βουλιαγμένη, ενώ ανέλαβε ως προπονητής ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Βαφτιση

Λίγους μήνες μετά η Μιρέλα τού ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί τους, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Μάιο του 2011, γεγονός που τους έφερε ακόμα πιο κοντά. «Οταν τη θηλάζω και τη βλέπω, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δικιά μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και την κοιτάζουμε συνέχεια για να το συνειδητοποιήσουμε» είχε δηλώσει η ευτυχισμένη μαμά.

Τα βαφτίσια της μικρής έγιναν ένα χρόνο αργότερα και πήρε το όνομα Μαρία, εκείνο της μητέρας του Γιάννη Γιαννούλη, ενώ νονά έγινε η καλή φίλη του ζευγαριού Λία Σταματάκη.

Τότε περίμεναν όλοι και τον γάμο τους, ο οποίος όμως δεν έγινε ποτέ, αφού τον Ιούλιο του 2014 έσκασε σαν βόμβα ο χωρισμός τους. «Ναι, έχουμε χωρίσει με τον Γιάννη. Για μένα προτεραιότητα είναι η κόρη μου» είχε δηλώσει εκείνες τις ημέρες η ολυμπιονίκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ