2015-12-25 01:03:15
Φωτογραφία για Οι νέοι, παντελώς άγνωστοι παρουσιαστές του Top Gear
Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Κρις Έβανς θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζέρεμι Κλάρκσον στο Top Gear.

Για τους συμπαρουσιαστές ακουγόταν διάφορα ονόματα σχετικών και άσχετων με τον χώρο του αυτοκινήτου ώσπου η αγωνία τελείωσε. Το BBC ανακοίνωσε τους αντικαταστάτες των Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι αλλά, όπως σχολιάζει η Daily Mail,... ποιοι είναι αυτοί;;;

Κάνεις δεν φαίνεται να γνωρίζει τους δύο νέους παρουσιαστές, τον ρεπόρτερ αυτοκινήτου Κρις Χάρις και την Γερμανίδα οδηγό αγώνων Σαμπίν Σμιτς (ή κάπως έτσι).

Ο Χάρις έχει το δικό του κανάλι στο YouTube , όπου παρουσιάζει τις κριτικές του κριτικές στους 321.000 συνδρομητές του. Το 2011 η Ferrari του απαγόρευσε να γράφει για τα αυτοκίνητά της μετά από ένα «βαθιά ενοχλητικό» άρθρο (μετά τα ξαναβρήκαν). Στη συνέχεια, τον "έκοψε" και η Lamborghini, αφού έγραψε ένα άρθρο με τον τίτλο «Lamborghini: Τα τέλεια αυτοκίνητα για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να οδηγήσουν» και περιέγραψε το μέλλον της εταιρείας ως «ζοφερό».

Η Σμιτς είναι οδηγός αγώνων για την Porsche και BMW. Είχε εμφανιστεί στο Top Gear τον Δεκέμβριο του 2004, και έκανε βόλτα τον Κλαρκσον γύρω από το Nurburgring. Η 46χρονη ραλίστρια είχε επίσης δική της ηλεκτροπτική εκπομπή στη Γερμανία, τη D Motor, πρόγραμμα παρόμοιο με το Top Gear.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρεμιέρα της νέας εποχής του Top Gear στο BBC,έχει προγραμματιστεί στις 8 Μαΐου του 2016! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σύκα με λιωμένη σοκολάτα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σύκα με λιωμένη σοκολάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ