2015-12-25 14:20:11
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΜΙΤΣΕΛ!
Ο Μίτσελ αναζητά τερματοφύλακα και πρώτη του επιλογή φαίνεται πως είναι ο... Ρομπέρτο!

Τον έφερε στον Ολυμπιακό, τον θέλει και στη Μαρσέιγ. Ο νυν προπονητής των Μσσαλών και πρώην των ερυθρόλευκων, Μίτσελ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και αυτό όψι γιατί δεν του κάνει ο Μανταντά, αλλά το συμβόλαιο του 30χρονου γκολκίπερ λήγει το καλοκαίρι και δεν τα έχουν βρει οι δύο πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας τους, οπότε είναι πιθανό να αποχωρήσει ο παίκτης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένας παίκτης που θα ήθελε ο Ισπανός τεχνικός, είναι ο Ρομπέρτο, που συνεργάστηκε μαζί του στον Ολυμπιακό για περίπου ενάμιση χρόνο. Τον επέλεξε ο Μίτσελ το καλοκαίρι του 2013 και ο Ρομπέρτο τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Όπως αναφέρεται στο «Goal», βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Μίτσελ, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής. Φυσικά, αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι και το πιο... απλό να τον πάρει στα μέσα της σεζόν και ενώ ο Ρομπέρτο είναι η πρώτη (ή μάλλον η μόνιμη) επιλογή για τη θέση κάτω από το δοκάρια των ερυθρόλευκων. Υπάρχουν κι άλλες έτοιμες λύσεις που έχουν στα υπόψιν τους οι Μασσαλοί.

Πάντως, ένα στοιχείο που μπορεί να κρίνει πολλά και αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι η ρήτρα που έχει ο Ρομπέρτο και προβλέπει ότι η ομάδα που θα δώσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ έως τις 15 Ιούλιου μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ