2015-12-26 15:30:14
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΤΟ... «ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ» ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Αντρέ Σιμόες μιλά για όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα στην ΑΕΚ, αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων είπε σε δηλώσεις του στην "Ώρα":

Για την πιο δύσκολη, αλλά και την καλύτερη ως τώρα στιγμή του: "Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Κανείς μας δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Και γι' αυτό περιμένω τον δεύτερο γύρο για να δώσουμε μία απάντηση στον Ολυμπιακό. Όσο για την καλύτερη στιγμή, ήταν όταν σταθεροποιήθηκα αγωνιστικά και πλέον είμαι σε καλό επίπεδο".

Αναφορικά με το αν αποτυπώνεται στη βαθμολογία η πραγματική διαφορά από τον Ολυμπιακό: "Δεν νομίζω πως είναι αυτή η διαφορά ποιότητας. Η διαφορά είναι πως ο Ολυμπιακός σε οποιοδήποτε ματς, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο παίρνει τη νίκη. Στο ματς στο Καραϊσκάκη το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο κι αν είχαμε σκοράρει, θα είχε πάει διαφορετικά. Δεν το κάναμε αυτό όμως, με τις αποφάσεις των διαιτητών να παίζουν τον ρόλο τους".


Για την ατάκα του Πογιέτ ότι θα φανεί η βελτίωση της ΑΕΚ στο παιχνίδι του β' γύρου με τον Ολυμπιακό: "Νομίζω πως από τότε που έχει έρθει ο Πογιέτ, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Είμαστε πιο οργανωμένοι αμυντικά, καλύτεροι πλέον στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο γύρο το βλέπω σαν να δίνουμε εξετάσεις. Σαν να είμαστε στο σχολείο και πρέπει να περάσουμε τις εξετάσεις".

Για το αν έχει παίξει ρόλο η διαιτησία για την απόσταση της ΑΕΚ από την κορυφή: "Αν είχε δοθεί το πέναλτι στον ΠΑΟΚ, θα είχαμε κερδίσει. Δεν λέω ότι κάνουν κάτι οι διαιτητές επίτηδες. Όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Αλλά αν δεν είχαν γίνει αυτά τα λάθη από τους διαιτητές, η διαφορά σίγουρα δεν θα ήταν τόσο μεγάλη. Και στην περίπτωσή μας βλέπουμε πως τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ