2015-12-26 17:08:05
Φωτογραφία για Η Subaru ανακοινώνει τρία νέα STI
Η Subaru επιστρέφει αποφασιστικά σε αυτό που γνωρίζει καλά. Το τμήμα Subaru Tecnica Intenational (STI), έκανε τις προτάσεις του να εισακουστούν. Έτσι, στα μέσα Ιανουαρίου, το περίπτερο της Subaru θα φιλοξενεί εκτός των άλλων και τρία νέα πρωτότυπα μοντέλα. Πρόκειται για το STI Performance Concept, για το Levorg STI Concept και για το XV Hybrid STI Concept.

To STI Performance Concept συμπυκνώνει σε ένα μοντέλο όλη τη μαγεία της STI. Πλήρη πακέτα βελτίωσης, εσωτερικού και εξωτερικού design, αναβαθμίσεις στον κινητήρα και αγωνιστική εμπειρία. Εκτός της ειδικής ανάρτησης και των ενισχυμένων φρένων, θα χρησιμοποιεί τον 2λιτρο κινητήρα EJ20 με τις προδιαγραφές του πρωταθλήματος Super GT.

Χτίζοντας πάνω στο ενδιαφέρον νέο Levorg, η έκδοση STI θα έχει ένα εντελώς ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και αποκλειστικές ζάντες 18 ιντσών. Στο εσωτερικό θα έχει δίχρωμη ταπετσαρία με κορυφαία αίσθηση ποιότητας. Τα ειδικά αμορτισέρ της STI θα εξασφαλίζουν βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στην ποιότητα κύλισης, την άνεση και την οδηγική απόλαυση.


Το XV Hybrid Concept θα έχει μεν το sport χαρακτήρα της STI, αλλά σε περισσότερο καθημερινό στυλ. Οι παρεμβάσεις θα έχουν να κάνουν κυρίως με την εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση. Το πρωτότυπο θα έχει έντονες πορτοκαλί χρωματικές λεπτομέρειες.

Ο motorsport χαρακτήρας της εταιρίας θα ενισχύεται από την παρουσία των επίσημων αγωνιστικών εκδόσεων. Η Subaru το 2016 θα συμμετέχει στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring με μια ειδική έκδοση του WRX STI, και στον ιαπωνικό θεσμό Super GT με το BRZ GT300.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ