2015-12-26 21:08:12
Φωτογραφία για Συνεργάτης της Μπαλατσινού για συνεργάτη Μενεγάκη: «Πόσο προσβλητικό είναι αυτό που εκανε..»
Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα κόντρα. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι γνωστός παρουσιαστής που έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε επιτυχημένες εκπομπές. Ο ίδιος αυτή την περίοδο βρίσκεται στην εκπομπή «Jenny Jenny» της Τζένης Μπαλατσινού και μίλησε στο περιοδικό You για τις συνεργασίες του με όμορφες παρουσιάστριες.

«Γενικά έχω συνεργαστεί με πολύ ωραίες γυναίκες που θα μπορούσα να τις δω ερωτικά αλλά δεν το έκανα. Μπορώ να κλείσω την πόρτα της ερωτικής προσέγγισης –που θα μπορούσε να είναι ανοιχτή– όταν στη μέση υπάρχει επαγγελματική σχέση».

Όσο για το αν τον έχει ενοχλήσει κάτι που έχει ειπωθεί για αυτόν, ο παρουσιαστής είπε: «Κάποια στιγμή η Τζορτζέλα Kόσιαβα είχε πει ότι «για να βρίσκεται ο Παναγιώτης κοντά στη “Χ” παρουσιάστρια μήπως κάνει και κάτι άλλο;»...Και εμένα δεν με νοιάζει αλλά προσβάλλει τη γυναίκα – και είσαι γυναίκα που το λες! Πρέπει να είσαι το λιγότερο χαζός για να πεις τέτοιο πράγμα κι αν ήθελες να μάθεις ας ρώταγες... Πόσο προσβλητικό μπορεί να είναι για έναν άνθρωπο; Ειδικά για κάποιον που δεν σου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα!».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ