2015-12-27 14:00:16
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ Guardian ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!
Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2015 στην ψηφοφορία του "Guardian", αλλά η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που ψηφίστηκαν έστω και μία φορά είχε και... ελληνική εκπροσώπηση. Για την ακρίβεια... διπλή ερυθρόλευκη!

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2015, η ηλεκτρονική έκδοση της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας "Guardian" αποκάλυψε τους 10 κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς, με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε μέσω 123 ειδικών του ποδοσφαίρου από 49 χώρες. Μεταξύ τους ο Ζίκο, ο Χαβιέρ Σανέτι, ο Γκέοργκε Χάτζι, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο και ο Κώστας Κατσουράνης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου.

Στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που ψηφίστηκαν μεν αλλά δεν βρέθηκαν στην τελική 100άδα υπάρχει και... ελληνική εκπροσώπηση. Οι "εκλεκτοί" από τη Super League είναι οι Κώστας Φορτούνης και Ρομπέρτο, οι οποίοι πήραν από μία ψήφο, όπως προκύπτει από το έγγραφο με τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις το 2015 σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ από την πλευρά του ο Φορτούνης έκλεισε τη χρονιά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας βρει δίχτυα 12 φορές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ