2015-12-27 18:00:09
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΪΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΗΝ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ!
Τον πρώην ερυθρόλευκο, Τζόι Ντόρσεϊ, έχει βάλει στο... μάτι η Εφές για να αντικαταστήσει τον Αλεξ Τάιους, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Το Top 16 βρίσκεται προ των πυλών και οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτό έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν και να δηλώσουν παίκτη μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς φαίνεται πως θέλει να ενισχυθεί και, σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Σέρβος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Τζόι Ντόρσεϊ, τον οποίο είχε φέρει και στον Θρύλο τη σεζόν 2011/2012.

Ο Αμερικανός είναι παίκτης της Γαλατάσαραϊ, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Η Εφές τον θέλει για την αντικατάσταση του Αλεξ Τάιους, ο οποίος φαίνεται να οδεύει... προς την εξόδο. Και γι' αυτόν, οι φήμες είχαν «οργιάσει» μετά τον καυγά με τον «Ντούντα», όπως είχαμε αναφέρει.

Στην α' φάση του Eurocup, o 32χρονος Ντόρσεϊ είχε κατά μέσο όρο 8.1 πόντους και 6.3 ριμπάουντ, ενώ μέχρι τώρα στην Euroleague ο Τάιους μετρά 5.9 πόντους και 2.3 ριμπάουντ.

Το θέμα είναι πως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την Εφές, αν θέλει να προβεί άμεσα σε αλλαγή, ενώ αν ολοκληρωθεί αυτή, τότε στην αγορά θα... βγει ένας ποιοτικός ψηλός, όπως ο Τάιους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ