2015-12-27 21:22:12
Φωτογραφία για Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη εκφράζει δημόσια τον έρωτά του για την αγαπημένη του [photos]
Η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Θοδωρής Μισόκαλος αποτελούν ένα από τα νέα και πιο φρέσκα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Παρόλα αυτά μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει κανείς από τους δυο δημόσια για τον ερωτά τους, εκτός από τις κοινές εξόδους τους και τις φωτογραφίες, η Ελένη Μενεγάκη πέταξε τη σπόντα της για τη σχέση του αδερφού της με το γνωστό μοντέλο.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στην Κάρυστο. Ο αδερφός μάλιστα της Ελένης Μενεγάκη ανέβασε την Παραμονή στο Instagram μια φωτογραφία με δύο γεμάτα ποτήρια με κρασί μπροστά σε ένα τζάκι και μάλιστα πρόσθεσε και το όνομα της Αντωνίας, με μια follower του να σχολιάζει: «Δεν σας γνωρίζω αλλά παρακολουθώντας Ελένη, αγαπώ Καλλιμούκου!! Να την προσέχεις!!!!!!».

Λίγες ώρες μετά μάλιστα η Αντωνία Καλλιμούκου ανέβασε το παρακάτω ενσταντανέ από ένα γραφικό σημείο της Καρύστου:

Αυτή μάλιστα φαίνεται πως ενένπευσε τον Θοδωρή, ο οποίος αποφάσισε να της κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση γράφοντας το εξής μήνυμα:«Όταν η Πανσέληνος εμφανίζεται στον ουρανό, οι νεράιδες πέφτουν στην Νεραιδοχώρα ακολουθώντας το ασημένιο φως της. Σήμερα είναι τέτοια μέρα. Καλά μας Χριστούγεννα».

Δείτε το μήνυμά του:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ