2015-12-28 10:37:10
Φωτογραφία για Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Κύπρο με δολοφονία ενός 23χρονου...
Η δολοφονία έλαβε χώρα περί τις 4:10 τα ξημερώματα στην στην οδό Θέρμης, στην περιοχή του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στο Στρόβολο, με θύμα έναν 23χρονο ιδιωτικό φρουρό, Τάσο Γωργίου, άλλως Τρέλας.

Όταν ο νεαρός εξήλθε από το διαμέρισμα του φίλου του, ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι εξαπέλυσαν το θανατηφόρο πυρ εναντίου του, με πιστόλι, διαφεύγοντας.

Ακολούθως ο φίλος του θύματος εξήλθε από την πολυκατοικία, ενώ και πολίτες που άκουσαν τις ρίψεις πυροβολισμών, κάλεσαν την Αστυνομία.

Μέλη της δύναμης που έσπευσαν επί του σημείου εντόπισαν αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο τον 23χρονο από πυροβολισμούς. Επί τόπου εντοπίστηκαν πέντε κάλυκες ενώ οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑ

Η Αστυνομία ερευνά ενδεχόμενη σύνδεση του φόνου με έκρηξη σε αυτοκίνητο που σημειώθηκε στις 2.30 στη Λακατάμεια, το οποίο ανήκει σε εταιρεία και οδηγείτο από 37χρονο, επίσης ιδιωτικό φρουρό.

Κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει στο νοσοκομείο τον τραυματία, με τον 23χρονο όμως να υποκύπτει στα θανάσιμα τραύματα που είχε δεχθεί στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες και ανακρίσεις για το τραγικό αυτό συμβάν, ενώ στην σκηνή που παραμένει αποκλεισμένη, ενώ κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα για διενέργεια αυτοψίας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ