2015-12-28 15:34:20
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΣΟΚ ΜΕ ΛΟΤΖΕΣΚΙ!
Στις 3 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, σε μία προσπάθειά του να τρέξει στον αιφνιδιασμό, ο Ματ Λοτζέσκι τραυματίστηκε.

Ο Αμερικανός σουτέρ των ερυθρόλευκων υπέστη θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο πως ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις βδομάδες.

Και ενώ ο Ματ Λοτζέσκι άρχισε να κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να γυρίσει στις προπονήσεις της ομάδας (έκανε ατομικό πρόγραμμα όλο αυτό το διάστημα), το πρόβλημα του... επιδεινώθηκε και ο παίκτης υπέστη υποτροπή.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ο Αμερικανός φόργουορντ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο επιπλέον βδομάδες και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται μετά τα μέσα Γενάρη. Ο παίκτης χρειάζεται χρόνο ώστε να αναρρώσει πλήρως και οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να βιαστούν με την περίπτωση του, ώστε να κάνει το come-back του γερός, δυνατός και απόλυτα υγιής.


Από την στιγμή που ο Ματ Λοτζέσκι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο βδομάδες, ο Αμερικανός σουτέρ θα χάσει τα εξής παιχνίδια του Ολυμπιακού: 29/12 με Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, 3/1 Με Απόλλων στον Πειραιά, 7/1 με Λαμποράλ στην Βιτόρια, 15/1 με Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ και θα επιχειρήσει να προλάβει την αναμέτρηση στις 22 Ιανουαρίου κόντρα στην Ζαλγκίρις στην Λιθουανία.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι βοήθησε και αυτό στην απόκτηση του Οντόμ, αφού έτσι ο Στρόμπερι θα παίζει καθαρό 3άρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ