2015-12-28 17:15:19
Φωτογραφία για «ΒΡΟΧΗ»... ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ!
Ο Τόμας ντε Βινσέντι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ, εάν όχι το μεγαλύτερο τη δεδομένη στιγμή.

Μπορεί να βρέθηκε στο ...μάτι του κυκλώνα, απόρροια των απερίσκεπτων ενεργειών του, αλλά ουδείς αμφισβητεί την αγωνιστική του αξία.

Και στην τρέχουσα σεζόν, αποτελεί έναν εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών και εξυπακούεται πως στις ικανότητές του επενδύουν πάρα πολλά στον ΑΠΟΕΛ για τη διατήρηση των κεκτημένων τους.

Ως ένα βαθμό, λοιπόν, αναμενόμενα μπορεί να χαρακτηριστούν τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και… μιλούν για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον 26χρονο.

Ξέχωρα από αυτό του Παναθηναϊκού τον περασμένο Μάιο, προ εβδομάδων υπήρξε μια έντονη φημολογία περί ανεπίσημης «κρούσης» στους γαλαζοκίτρινους από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr". Μάλιστα, οι Άραβες παρουσιάζονταν πως ήταν διατεθειμένοι να… σκάσουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον «Ντέβι».


Και πριν από λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι σύλλογος του Μεξικού έθεσε στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Αργεντινό. Είχε γραφτεί ότι οι Μεξικανοί θα πρόσφεραν ένα τσουβάλι λεφτά, βάζοντας ως εκ τούτου σε σοβαρές σκέψεις τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Συνήθως όπου υπάρχει καπνός να υπάρχει και φωτιά... Άλλο όμως το ενδιαφέρον και η κουβέντα μέσω τρίτων και άλλο η πρόταση. Και στον ΑΠΟΕΛ, μονάχα όταν εκδηλωθεί επίσημη «κρούση» θα ζυγίσουν τα δεδομένα, καταλήγοντας στην πιο συμφέρουσα για τον σύλλογο απόφαση.

Μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει το πόσο κοστολογείται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού από τους πρωταθλητές. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ δεν κατέχει το 100% των δικαιωμάτων του. Διατηρεί το 60% και το άλλο 40% ανήκει στους νταμπλούχους Ελλάδας, με βάση τη συμφωνία που έγινε μεταξύ των δύο συλλόγων. Μια πάρα πολύ σοβαρή παράμετρος, υπό την έννοια πως οι γαλαζοκίτρινοι, για να πουν το «ναι» σε ενδεχόμενο πώλησής του, θα πρέπει η πρόταση να είναι ιδιαιτέρως ελκυστική.

Για χάρη συζήτησης, εάν ισχύει αυτή των Αράβων, που θα τους απέφερε 800.000 ευρώ (οι άλλες 400.000 ευρώ στον Ολυμπιακό), πρόκειται αφενός για τρελά για τα κυπριακά δεδομένα χρήματα και αφετέρου προκύπτει το συμπέρασμα πως τον κοστολογούν με περισσότερα από 1,2 εκατ. ευρώ. Ενδεχομένως αυτό να δεικνύει και το πόσο οι πρωτευουσιάνοι πιστεύουν στον «Ντέβι», εκτιμώντας ότι η αγοραστική του αξία μπορεί ν' ανεβαίνει.

Κάποιοι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, βάζουν και την ακόλουθη παράμετρο στην όλη ιστορία: Πως η φημολογούμενη αντίσταση του ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολο να καμφθεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το καλοκαίρι ίσως τα δεδομένα να είναι διαφορετικά, καθώς τότε θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί αντικαταστάτης του.

Είτε σύλλογοι «ορέγονται» τον 26χρονο άσο είτε όχι, ο Τόμας βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Φτάνει να ωριμάσει, να αφήσει στην άκρη κάθε ενέργεια που του τσαλακώνει την εικόνα του και τα υπόλοιπα θα έλθουν από μόνα τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ