2015-12-29 08:15:08
Φωτογραφία για Απαράδεκτες χρεώσεις από μεταφορική εταιρεία
Αγαπητό Tromaktiko,

Την πέμπτη 24-12-2015 έλαβα ένα... μήνυμα από την εταιρία μεταφορών FEDEX για την άφιξη ενός μικροδεματος, το οποίο περιέχει 24 ακτίνες ποδηλάτου, από την Taiwan. Το κόστος αγοράς των ακτίνων ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 23,99 δολαρίων και το κόστος μεταφοράς στο ποσό των 19,50 δολαρίων. Σύνολο 43,49 δολάρια. 

Η συγκεκριμένη εταιρία λοιπόν με ενημέρωσε ότι απαιτείται εκτελωνισμός των συγκεκριμένων ακτίνων και το ποσό το οποίο μου ζήτησε είναι μόλις 110,41 ευρώ. Μάλιστα όπως το διαβάσατε! 110,41 ευρώ για εκτελωνισμό ακτίνων άξιας μαζί με τη μεταφορά 42 ευρώ περίπου!

Το ίδιο έχει συμβεί και σε πάρα πολλούς φίλους γι'αυτό κάλο θα είναι να προσέχουμε πριν παραγγείλουμε. Όπως με ενημέρωσαν από το τελωνείο Κυλλήνης εάν το δέμα μου εκτελωνίζονταν από κρατικό τελωνείο θα πλήρωνα μονό το ΦΠΑ που αντιστοιχεί στο ποσό αγοράς και μεταφοράς και τίποτα άλλο. Φυσικά και δεν πρόκειται να παραλάβω το συγκεκριμένο πακέτο. Ας το επιστρέψουν στην Τaiwan. Όλα τα στοιχεία (τιμολόγιο αγοράς και τιμολόγιο εκτελωνισμού της FEDEX) είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ