2015-12-29 12:59:54
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στη «μάχη» του Top-16 της Ευρωλίγκας, (21:00-Novasports2), στον όμιλο φωτιά που η πρόκριση μπορεί να παιχτεί στο ένα... καλάθι!

Αντίπαλος η Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ψάχνουν τον καλό τους εαυτό, σε αντίθεση με τους Καταλανούς που τελευταία πάνε από το καλό στο καλύτερο. 

Ο Ολυμπιακός που έχει πληγεί από τους τραυματισμούς καλείται να καταθέσει στο παρκέ και την ψυχή του, η οποία σε συνδευασμό με την στήριξη του κόσμου που θα μετατρέψει το ΣΕΦ σε καμίνι (έχει γίνει sold out) για να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του.

Απόντες είναι οι γνωστοί, Πάτρικ Γιανγκ και Ματ Λοτζέσκι, ενώ φυσικά δεν πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Όντομ, αφού μόλις χθες έφτασε στην Ελλάδα και ακόμη δεν έχει προλάβει ούτε προπόνηση να κάνει με τους νέους του συμπαίκτες.

Από την άλλη μεριά, ο Τσάβι Πασκουάλ ήρθε στην Αθήνα μετά από νίκη επί της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη και έχει αμφίβολους τους  Αρόγιο και Αμπρίνες. 

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του... φίλου Στράτου Περπέρογλου που αναμένεται να καταχειροκροτηθεί και πάλι από τον κόσμο του Θρύλου. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ