2015-12-29 13:21:00
Φωτογραφία για Ν.Δ.: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ «ΤΡΥΠΕΣ» ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ
Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ιδιωτών προς το κράτος ασκεί η Νέα Δημοκρατία. «Μέχρι πριν λίγες ημέρες, η συγκυβέρνηση πανηγύριζε γιατί αυξήθηκαν τα φορολογικά έσοδα  και συγκρατήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το κράτος. Προειδοποιήσαμε τους κυβερνώντες ότι η ιδεοληψία, η ανικανότητα και η ασχετοσύνη είναι κακοί σύμβουλοι», σχολιάζει η Ν.Δ και προσθέτει:

«Τα ψέματα της συγκυβέρνησης έχουν κοντά ποδάρια. Η αλήθεια είναι ότι το κράτος εισπράττει λιγότερα και η κυβέρνηση σχεδιάζει νέα μέτρα για να καλύψει τις "τρύπες" των παλιών».

Όπως επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση: «Η συνέχιση της φορομπηχτικής πολιτικής αποδεικνύεται αυτοκτονική» καθώς «οι πολίτες γονατίζουν κάτω από το βάρος φόρων που δεν μπορούν να σηκώσουν, κινδυνεύουν με κατασχέσεις και οδηγούνται στην απόγνωση».

«Είναι, επιτέλους, η ώρα να το καταλάβει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η χώρα θέλει αποτελεσματικότερο κράτος, με λιγότερους φόρους και όχι κομματικό κράτος με περισσότερους φόρους», καταλήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ..

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ