2015-12-29 17:00:17
Φωτογραφία για ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ... ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ
Από τα σημαντικότερα ζητήματα της απόφασης του Ολυμπιακού να μειώσει τον αριθμό των παικτών που αποτελούν το ρόστερ του είναι αυτό που αφορά το μέλλον του Άλαν Πουλίδο.

Ο Μεξικανός επιθετικός επέστρεψε στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό έως ότου βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα.

Το ενδιαφέρον της Τσίβας για τον Πουλίδο δεν υφίσταται πλέον, όπως έχουμε αναφέρει. με την ομάδα του Μεξικού να προχωρά στην απόκτηση του Κάρλος Βέλα από την Σοσιεδάδ και τον προπονητή της, Ματίας Αλμέιδα, να δηλώνει ότι «απορρίψαμε τη λύση Πουλίδο παρότι είναι πολύ καλός παίκτης, όμως είμαστε μεγάλος σύλλογος και δεν μπορούμε να λειτουργούμε υποστηρικτικά για παίκτες που θέλουν να ξαναφτιάξουν την καριέρα τους».

Νεότερα για το ενδιαφέρον και τις επαφές με τις ομάδες των Η.Π.Α δεν υπάρχουν και το σίριαλ με τον Μεξικανό θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες Σταδιακά θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και με άλλους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση ή δανεισμό
. Με τον Ερνάνι που είναι να πάει μέσω Πόρτο στην Φενερμπαχτσέ, με τον Φινμπόγκασον και τον Μανιάτη που αποτελούν περιπτώσεις με διαφορετικές ιδιαιτερότητες, αλλά και με τους Τζανδάρη, Γιαννιώτα (τους θέλει ο Πανιώνιος), Αυλωνίτη (ενδιαφέρον από Κύπρο).

Ο Ολυμπιακός, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ξεκαθάρισε χτες το βράδυ επισήμως ότι δεν θα κάνει μεταγραφή τον Γενάρη και ότι θα ασχοληθεί αποκλειστικά με παραχωρήσεις παικτών ώστε να ελαφρύνει το ρόστερ κατόπιν της επιθυμίας του Σίλβα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ