2015-12-29 20:56:14
Φωτογραφία για Δημήτρης Καμμένος: «Για την ιστορική πρόκριση του Φάρου Κερατσινίου»
Ιστορική πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πραγματοποίησε ο... Φάρος Κερατσινίου έναντι του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό που διεξήχθη τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 στο γήπεδο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου. Η ομάδα της Β΄Πειραιά κατόρθωσε να υπερισχύσει της αναμετρήσεως με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να προκριθεί με τελική βαθμολογία 69 – 65.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φάρος Κερατσινίου είναι μία ομάδα καλαθοσφαίρισης η οποία ιδρύθηκε το 1971 στον Άγιο Ευθύμιο της Ευγένειας Κερατσινίου από τον Αρχιμανδρίτη Στέφανο Λαχάνη. Η ανοδική πορεία του Φάρου ξεκίνησε το 2009 – 2010. Έκτοτε ακολούθησαν μία σειρά από διακρίσεις και επιτυχείς αναμετρήσεις στο Final Four της ΕΣΚΑΝΑ και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ο Βουλευτής Β΄Πειραιά Δημήτριος Κ. Καμμένος δηλώνει:

«Η άνευ προηγουμένου νίκη του Φάρου και η πρόκριση του στον Τελικό για τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να γραφτεί η Κερατσινιώτικη ομάδα μας στην Ιστορία των φαβορί του Ελληνικού αθλητισμού
. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, έχουμε ομαδικό και αγωνιστικό πνεύμα και έχουμε και το προπονητικό επιτελείο του Ανδρέα Πολέμη που επιδεικνύει σε κάθε αναμέτρηση, σοβαρότητα και συστηματική δουλειά. Οι αθλητές μας απέδειξαν πως δεν υστερούν έναντι ουδενός αντιπάλου και πως είναι ικανοί για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Εύχομαι στην ομάδα μας της Β΄ Πειραιά, στην ομάδα του Κερατσινιώτικου Φάρου μας, καλή επιτυχία στον τελικό της διοργάνωσης και να απολαύσουμε και να εορτάσουμε ενωμένοι τα χρυσά μετάλλια στο στήθος των Αθλητών μας και το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια της Πόλης μας.

Δημήτριος Κ. Καμμένος

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ